Bu senin mootrun rengini bulabilirm dimi ben aradım bulamadım da :farao:
we hangi bayiden alım war mı tawsiye etceniz bi bayii ...................:cat:
nasıl kafa kaldırrken zorlanmıo dimi cabuk kalkıo
ya bide senn motor bnm COk hosuma gitti baya saglam modify ler war motorun hwaası baya değişmiş
:queen: sen lastiklerde herhangi bi degişme yaptın mı senn lastikler sanki daha kalın gibi........!!!![]()
Ben motoru ümraniye Galeri sayan dan aldım Sağolsunlar çok yardımcı oldular. Benim motorun renginde ben biraz oynama yaptım kırmızı şerit çektim sinyallere çamurluk ve öncam etrafını mat siyaha boyattım görsel olarak çok daha iyi durduğuna inanıyorum arka lastiğin büyük durmasının sebebi dikatini çektimi bilmiyorum arka çamurluğun iptal edilmiş olduğunu görürsün bu yüzden lastik tamamen ortaya çıktı diyer emsallerinde lastik çamurluktan sebep görünmüyor eskden 140 yapmayı planlıyordum arka lastiği ama motorun uzun yolda çekişten düşeceğini söğledi bir arkadaş serviste doğruladı bu olayı oyüzden vazgeçtim eyer bu kışa satamazsam motoru 2 tane performans egzozu taktıracam birde rektefeye sokmayı planlıyorum en az 250 - 300cc yapacam biraz para harcıyacam anlıyacağın
herkese saygılar...
bende racer200 kullanıcısıyım.halojen far takma konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz?motorun far kısmı plastik malzemeden yapıldığı için eritme durumu söz konusu olabilirmi mesela...herkese kazasız sürmeler.
herkse merhaba...forumun yenisiyim..bende racer 200 kullanıcısıyım..motoruma halojen far takmak istiyorum ama plastik olan far erirmi diye endişelerim var.uzun gece sürüşlerinde özellikle...yardımlarınızı bekliyorum...
kazasız şürüşler...
dostum kendi görüşümce halojen farların 35 - 45w lığından takarsan sorun olmaz plastik aksama bişey olmaz ama farın öncamı için bişey söyliyemem ben 35-45w oto farı kullanıyorum yaklasık 4-5 ay oluyor erime gibi bişeyle karsılaşmadım halojen farın ısınması nasıldır bilemem.