selam
ben sizlere yeni katıldım arkadaslar...
bu siteye girdikten sonraq motor alma istegine kapıldım ancak kanuni racer 200
almak istiyordum fakat yapılan yorumlar motordan beni sogutttu.
ne alacagımı bilemiyorum.
aramıza hoşgeldin
ben kendi adıma dostane şu tavsiyede bulunabilirim sana arkadaşım
eğer kesene uygun racer 200 fiyatlarına yakın bir motor arıyorsan yazılarımız seni soğutmasın sadece biz burda aldığımız motor üzerindeki olumsuzlukları tartışıyoruz ve aramızda bunları giderecek bilgi paylaşımında bulunuyoruz yoksa kanuni racer sokağa atılacak bir motorda deil yani ( yiğidi öldür hakkınıda yeme demişler) istersen sana şöyle izah ediyim
olumlu yanları
---------
1- servis ağı yaygın
2- parçalar gerçekten ucuz
3- görünümü emsallerine göre gayet iyi ( baktırıyor kendine )kanımca parliment mavisi en güzeli en al benisi olan renk
4- fiyatı uygun bundan aşağı fiyata alacağın daha iyisi yok bu fiyata yakın üst modelide yok ( en yakını 7000 ytl fiyata honda var-hyosung var parasal olarak onlarda racerdan farklı katogoride zaten )
5 çekişi bana göre mükemmmel süratlenmeside ama azami km si 200 cc olmasına rağmen iyi deil max 110-115 km standart olarak
--------
olumsuz yanları
-------
1-herkesin ortak olarak yaşadığı bir zincir sesi problemi var ama bu yolda bırakma nedeni değil
2-boşa kolay geçmiyor vitesi
3-sesi çok iyi deil öle giderken hava falan atamazssın sesi ile
4-ki en önemlisi bu burda bilmem ne tarafımızı yırtıyoruz şu zincir işini çözmek için arayan bir allahın kulu yok hala
5-gündüzleride farın açık dolaşırsan 2 ay sonra akü nanay marş basmıyor
------
evet durum böyle şimdi seçim sana kalmış ya bu motorun iki katı fiyat verecek daha iyisine bineceksin, ya da olumlu yanlarına bir kez daha bakıp bu fiyata bu motoru alacaksın, kısacası ne kadar köfte o kadar ekmek ama dediğim gibi sorunları nedeni ile sokağada atılacak motor deil biz binmeye devam ediyoruz çünkü:cat: