Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sölersen çok memnun kalırım abi bakalım amartisöre bi çözüm varmı senden
ya dedimya bi ses geliyor teneke sesi tak tuk
sölersen çok memnun kalırım abi bakalım amartisöre bi çözüm varmı senden
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar, bende kanuni kullanıcısıyım, fakat racer 200 değil. deer 152. Şu an tamir ediyoruz, conta yaktım.
O zamanlar Racer 200 alacaktım, bi anda karar değiştirerek deer 152 aldım.. biraz yazdıklarınızı okudum. Bu hız son sürat olayları ile ilgili.
Bizim deer 152 lerin %90'lık diliminin km saati bozulur, benimki de bozuktu. Hızını ölçmek için hiç km saati alıp takmadım.
Bir arkadaşımın w123 mercedesi var ve onunla yolda yanyana giderken yalan söylemiyorum son gaz gidiyordum, arkadaşım 105- 110- ve 115 dedi kaldım, daha fazla gitmedi zaten gidemezdi.. Başka bi motosikletle değil bizzat araba ile test edildi..
Bence racer 200, 140'ı rahat yapar.... Siz kullanıcıları tabi ki daha iyi bilirsiniz. Yapanınız vardır..
Bizim Deer'lerde dişli değiştirme vb şeyler yok varsa da ben bilmiyorum..
Bunları neden mi yazdım, vallaha bende bilmiyorum, biraz racer 200 araştırayım dedim, girdim okudum yazdım..
Kazasız sürüşler arkadaşlar.
sağolasın kardeşim hepimize kazasız belasız sürüşler
öncelikle bende racer 200 le 125 i gördüm...
ama ön zincir dişli benim önceden 16 dişti ama motor bakımsızdı ve fazla hız yapmıyodum
şimdi ise 16 dişlik ön zincir dişlisini ben bakıma sokunca 15 dişe düşürdüm bu sefer çekiş inanılmaz arttı ama son hızım 125 e düştü motor gayet seri
16 diş olarak ben 140 yapacağıma inanıyorum ve 1 2 hafta içinde 15 dişi 16 dişe çevircem bunun faydalı olduğunu bütü n topiclerde okudum bakalım onuda yapınca son hızım ne olursa yazıcam buraya
bi 135 140 olur inş.
hepinize kazasız belasız sürüşler![]()
Motoru aldığına pişmanmısın abi sen
yani genel baktığında pişmansın ben pek pişmen deilim işin açığı hakısın biraz hızı idare eder ama insan güvenemiyor aniden arza oluyor motorlarda bide motor frenine girince egzoslardan çıkan ses benim hoşuma gitmiyo en azından benimki öle pat pat diye ses geliyor![]()
BENCE RENK DÜZENİ GÜZEL özellikle repsol daha güzel racerlerde bence senin motorn rengide çok uyumlu ayrıca akşam racerin videosu akşam çektim bide biraz arzalı n73 le çektim bakalım nasıl çıkmış dicemde nasıl video eklerim videro facebook ta ekli buraya bide bilgisayarın hafızasında nasıl buraya paylaşabilişriz
HAREKET HALİNDE GÜZEL çıkmış ben nasıl ekleyebilirim bunu bi sölese abi:silent::silent:
evet izledim abi güzelmiş motorun sesidie iyi ama az o beyaz demirleri geri çekersen güzeL SES ve görüntüsü olur bence)
http://www.izlesene.com/video/kanuni-racer-200/3081523
bunu yaptımda uğraştık bi bak abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:45 ----------
izledin mi abi benim videoyu
abi sorma şikyet etmişler benim motoru heralde egzos sesinden egzosdaki delikleri kaynattırcam)