kachak' Alıntı:aranıza kanuni kullanıcısı katıldı ben varımgerçi racer modeli değil ama olsun.bu arada kanuni'nin bu kadar sorumsuz olacağını tahmin etmezdim.bende racer modelini almayı düşünüyodum fakat vazgeçtim.allah sabır versin niceman abi...
muko' Alıntı:arkadaslar slm ben hiç motor kullanmadım fakat motor almayı cıddı cıddı dusunuyorum ve senın bu modelle asya motor scooter 150 t1 arasında karasızım racıng tur almayı dusunuyorum fakat hıc bınmedıgım ıçın tırsıyorum ve kazıklanmak istemıyorum bana yardımcı olun bı ne alsam ne yaosam scooter mı alsam racınglerın kucuklerınden mı? simdiden sag olun
titanxxx' Alıntı:arkadaslar sizden bi ricam olacak özelliklede racer 200 kullanıcıları gerci bende kullanıyorum ama rodajı biten arkadaslar sizin makina en son kac bastı bi söylermisiniz size zahmet merak ediyorum
NicemaN' Alıntı:sanırım benim elektrik ayarları ile bayağı bi oynamışlar devir kesici 9 binde falan sabitliyor gibi ama yinede dediğim gibi basacak yol bulamadım doğru dürüst ama 110 civarında titreşim oluyor biraz belkide servis in dediği gibi 2000 e kadar beklemem lazım ama 1600 km oldu bile motor![]()
serkoner' Alıntı:benim makinam yamaha ybr 125, 150 km de şu an. alalı 15 gün falan oluyo. varsa anahtarına güvenen kanunici kapışırız hertürlü. kanuniciler alırım anahtarınızı.:mrgreen: , işin şakası tabi her zaman dikkatli kullanalım , sürat yapmayalım. (ben hariç):mrgreen: .Allah hepimize kazasız belasız sürmek nasip etsin
CBR1000RR' Alıntı:abi dandik o dandiiiiik sat sen onu :queen:
abi sen bana ver ben açarım o motoru :bounce:
serkoner çok iddalısın beeee senin gibiler n hikmetse yüzlerinin rengi çabuk değişio dikkat et
CBR1000RR' Alıntı:abi dandik o dandiiiiik sat sen onu :queen:
abi sen bana ver ben açarım o motoru :bounce:
serkoner çok iddalısın beeee senin gibiler n hikmetse yüzlerinin rengi çabuk değişio dikkat et
serkoner' Alıntı:ihtiyar abilerimi kastetmemiştim ben. "anahtarınızı alırım" derken. sizi rüzgar çarpar hasta olursunuz. :mrgreen: