evet hiç kuşkum yok kanuniyi ancak kullanan ve de serviste aldığı yanıtları duyan bilir.
yilmazelektrik' Alıntı:evet hiç kuşkum yok kanuniyi ancak kullanan ve de serviste aldığı yanıtları duyan bilir.
yilmazelektrik' Alıntı:orası öyle naked tarzı ustune çanta atasan şehirdışı ve sehir içi yolculuklarda kullanım amacına göre yapılmış ama hyosung biraz asi race sınıfına yakışan bir model.
SEN BU MOTORU TASARIMI İÇİN ALMADIN MIermac' Alıntı:alet gitmedikten sonra tasarım yapsan ne olacak
arkadasim kusura bakma ama sacmalamissin biraz...BLOODMN' Alıntı:ARKADAŞLAR DİYORUM Kİ;
ŞÖYLE GÜZEL BİR KİLOMETRE SAYACI TASARIMI YAPSANIZ, ÖRNEĞİN ÜZERİNDEKİ KM'Yİ MİL'E ÇEVİRSEK, YANİ HEM MİL YAZSA, HEM KM YAZSA, GERÇEKTE MİL ÜZERİNDE GÖSTEREN KM'Yİ YAPSAK AMA KM. OLARAK DAHA FAZLA GÖZÜKSE, 160 KM GÖSTERGEDE YAKLAŞIK 257 km falan bir hız yapar.
VALLA SEN HER FİKİRE SAÇMA DERSEN BİRAZ ZOR KATILIRLARbulosele' Alıntı:hadi bakalim, sonuclari bekliyoruz ermac...
bu arada kanuni bayadir satiliyor neden yeni kanuni kullanicilari katilmiyor aramiza?:silent:
yilmazelektrik' Alıntı:ampullerden bahs NİCEMAN etmişsin ben elektrikçi olarak 4 . lambayı törenle değiştim devamıda geliyor biriktirip koleksiyon yapıcam.