- Konu Yazar
şimdi az önce firmadan sayın Uğur bey beni aradı ben burda hırsız diye yazmışım ve kendime gelip terbiye sınırlarını aşmamam gerekiyormuş şimdi düşünüyorum bir anahtarlığa tenezzül eden eleman nedir sizce ?? kaldıki ben hiç bir yerde hırsız kelimesini kullanmadım adam beni dinlemedi bile bana diyorki biz size fazla ilgi gösterdik bundan oluyor galiba yahu hiç utanma olmazmı bir insanda bana arızalı ürün satıp defalarca yolda bırakıp karşıma muhatap çıkmayıp bunca zaman motoru benim sırtımda gezidreceksin sonrada biz iman sahibi insanlarız diye kalkıp bana duygu sömürüsü yapacaksın ??? yahu adam utanmadan tek imanlı kendilerini görüyor bizim inancımız itikadımız yokmuş gibi son sözüm şu oldu motorda 300 milyon masraf var yaptırıp satıyorum iyi günler... ha şimdi diceksinizki sineyemi çektin valla çektim madem iman sahibi insanlar allah korkusu ile yaşıyorlar ben hakkımı helal etmiyorum Said kuralkan denen vatandaş bu lafın altında kalırmı kalmazmı kendisinden öğreneceğiz bu durumu yazıklar olsun demekten başka bi sözüm yok bu insanlara her neyse ben motor un kırık parçalarını değiştirip satıyorum almak isteyen buyursun gelip alsın satamazsamda zaten götürüp Sait bey in evinin kapısında yakıcam bunuda yapmazsan en adi şerefsiz evladıyım....