arkadaşlar son dagıtımlarda bu motosikleti hiç gördünüzmü bizim buralara daha gelmedi valla geçe 2 de gelse hemen gidip alacam yaaa:salut:
Khutuck' Alıntı:Abi değiştirmiyorlar mı motoru?
Khutuck' Alıntı:Tam olarak bilmiyorum ama öğrenmek motoru onuncu defa servise vermekten kolay olur![]()
Khutuck' Alıntı:Abi değiştirmiyorlar mı motoru?
NicemaN' Alıntı:nedir bu başıma gelenler anlamadımki aldığım günden beri başım dertten kurtulmadı servis ten her gelişimde hah bu defa tamam keyifle binerim artık diyorum ama her defasında yine başıma bi iş çıkıyor beddua etmekten korkuyorum ne şansız bi adamım yahu![]()
@hmedim' Alıntı:abi allah kabul etmesin onların yaptıklarını ne diyim benide soğuttular :silent:
NicemaN' Alıntı:kanuni de başıma gelenler....
1-aldığım günden beri 9 defa servis e gitti
2-tamir edilebilmesi için fabrika yetkililerini bin kez aramam yetmedi ancak fuarda çadırda bağıra çağıra içeri girince birilerine ancak erişebildik
3-fabrikaya gitti gitmesinede geri dönüşü bayağı sorunlu oldu işleri bittiği halde bir gün sonra ancak gece 9 da teslim edebildiler.
4-motor un anahtarları ile birlikte anahtarlığım geri gelmedi ki cep telefonu çalınca ışıklı sinyal veren özel bir anahtarlık olur kendileri
5-sağolsun çok güzel servis verilmiş tüm kontrolleri tam olarak yapılmış ki bi şeyi unutmuşlar
a) alt grenaj civata yerlerinden kırık
b) yan grenajlar civata yerlerinden parça atmış şekilde kırık
c) sinyal kırık
her zamanki gibi şirket yetkililerine ulaşma şansımız olmadı en son feryat figan uğur bey ile görüşeyim diye cep telefonunu aradım yanıt vermedi telefon servis e götürüp gösterdim adamın ağzı açıkta kaldı teslim aldığım zaman yanımda idi tabiki de akşam 9 da nerenin neyini görelim, anlıcanız bişi yapayım derken iyiden iyiye içine etmiş durumda kanuni herşeyin... bugün yarın bi fabrika ya gideceğim hatta şu an bile gidip motoru ateşe veresim geliyor nedir yahu benim bu çektiğim biri bişi desin delircem yoksa....
BLOODMN' Alıntı:ARKADAŞLAR SON KARARIMI VERMEM İÇİN BANA YARDIMCI OLUN.
RACER KULLANICILARI VE HAYRANLARI SÖZÜM SİZLERE.
ŞU ANDA 3300 YTL'ye (pazarlıkla) SIFIR RACER BAYİDEN ALACAĞIM.
TABİ ÜZERİNE PLAKA RUHSAT MASRAFLARA FALAN BİNECEK.
SİZCE RACER 200 ALAYIM MI? ALMAYAYIM MI?
1-İstanbul'daki kuryelerin %80'inin kullandığı motoru herkes beğenmek zorunda değil.seruven17' Alıntı:200 lük olmasına,race olmasına, görüntüsüne,ucuzluğuna ve arkasında kanuni olmasına aldanmayın,unutmayın ki o, saf kan bir çin dir ve çin olarak kalacaktır!!!!
Paranız bolsa deneyebilirsiniz ve tecrübe edebilirsiniz ama yok ben zaten zar zor alıyorum diyorsanız ben ce tecrübe edinmiş çin motoru hayalzedelerinden biraz nasihat alın ve uyun!!!
Çin malı almayın diye bağıran çok insan var ben de onlardan biriyim....Çin malı almayın....
Hiç duydunuz mu ybr almayın diye bağıran veya honda cgl almayın diye bağıranlar..
Sadece sağ duyulu olun ve hiç bir şeyi tam olrak araştırmadan almayın...Biz burnumuzun dikine gittik ve boyumuzun ölçüsünü aldık,siz bari almayın....Ben den söylemesi....