Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Benim planım arka stopları kuyruğu tamamen kaplayacak şekilde tek parça şeffaf polikarbonat döktürüp stop ışıklarını LED yapmak. Yeterli elektronik bilgim (ve malzeme sağlayacak elektronikçi bir dayım) olduğu için kendim yapacağım. En fazla 60-70 milyona malolur diye düşünüyorum.

Ön franajın yanlarındaki hava girişlerinden motorun iç aksamı tamamen görünüyor, bune engellemek için kapağın iç yanına //// şekilli kanatçıkları yaptırmayı planlıyorum. İnce plastikten düz tabaka döküleceği için iki taraf en fazla 30'a malolur.

Ön camın üst kenarları çok şekilsiz, orayı kestirip ön camın üstünü yuvarlatmayı planlıyorum. Kaça malolur fikrim yok.

Gösterge zeminini düzgün bir renkle değiştireceğim. Renkli printer kullanmak yeterli, maliyet sıfır.

Jantların etrafına ince reflektör şerit yapıştıracağım. Maliyeti çok fazla değildir.

Ön fren kaliperleri kırmızı olacak, belki üzerine Brembo bile yazarım :mrgreen:

Far ampulünü mümkün olduğu kadar güçlendireceğim, aküyü ve bujileri de bir süre sonra markalı olanlarla değiştireceğim. Maliyet konusunda emin değilim

Bunlara ek olarak belki birkaç da sticker takarım. Ön amortisörü alçaltıp arkayı kaldırmayı da düşünebilirim, ama sürüş dinamiği etkilenirse eski haline getiririm.

Bunlara ek olarak eğlence amaçlı 2lt'lik yangın söndürücü alıp, şişeyi maviye boyayıp üzerine NOS Holley yazar, arka koltuğun üzerine yerleştirir, sonra gidirp 1000'lik SS'lere "kapışalım mı" demeyi de planlıyorum :mrgreen: :mrgreen:

valla beyler bugün bayi ye uğradım racer in fiyatı şu an 3.400 + plaka masrafı olarak 3.600 gibi bi rakama çıkmış durumda tabi pazartesi kanun yürürlüğe girmiş olursa ama bunun yanı sıra kanuni diğer modellerde fiyat indirimine gitti tiger şu an 3.900 fiyatla satılıcak falan ......

işçiliğini beğenirsem banada yapıcan aynısını ona göre :)

Khutuck' Alıntı:
Benim planım arka stopları kuyruğu tamamen kaplayacak şekilde tek parça şeffaf polikarbonat döktürüp stop ışıklarını LED yapmak. Yeterli elektronik bilgim (ve malzeme sağlayacak elektronikçi bir dayım) olduğu için kendim yapacağım. En fazla 60-70 milyona malolur diye düşünüyorum.

Ön franajın yanlarındaki hava girişlerinden motorun iç aksamı tamamen görünüyor, bune engellemek için kapağın iç yanına //// şekilli kanatçıkları yaptırmayı planlıyorum. İnce plastikten düz tabaka döküleceği için iki taraf en fazla 30'a malolur.

Ön camın üst kenarları çok şekilsiz, orayı kestirip ön camın üstünü yuvarlatmayı planlıyorum. Kaça malolur fikrim yok.

Gösterge zeminini düzgün bir renkle değiştireceğim. Renkli printer kullanmak yeterli, maliyet sıfır.

Jantların etrafına ince reflektör şerit yapıştıracağım. Maliyeti çok fazla değildir.

Far ampulünü mümkün olduğu kadar güçlendireceğim, aküyü ve bujileri de bir süre sonra markalı olanlarla değiştireceğim. Maliyet konusunda emin değilim

Bunlara ek olarak belki birkaç da sticker takarım. Ön amortisörü alçaltıp arkayı kaldırmayı da düşünebilirim, ama sürüş dinamiği etkilenirse eski haline getiririm.

Abi ayıpsın :) Garanti iyice katlolacak olmasa motorla da oynarım ben :) Açık hava filtresinden girer egzantrikten çıkarım, ya üç haftada motoru elime alırım ya da aleti Kanuni'ye geliştirme prototipi olarak 6 milyara geri satarım :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde bir arkadaşım aldı..pendikte..hatta ufak ta bir kaza atlattı..ilk motoru.
ama online olamıyo.buluşmalarınızda izinli gününe denk gelirse çağırıcam aranıza..

abiler sonunda repsol renginde resmini buldum :cherry:
400 ytl ötv den dolayı üstüne gelmesine rağmen alıcam:queen:

e hayırlı olsun diyelim @hmedim bu arada kütük sen bi modifiye et bizde bi ucundan tutarız olmadı kanuni ile konuşur garanti dışı bıraktırmayız dediin gibi prototip olayı :) bu arada Peril haftaya pikniğe gidicem ben arkadaşına haber et istersen gelsin oda :)

duyduguma gore kanuni 3 modelde indirim yapmis bu ötv den dolayi ama ne yazikki simdilik kanuni racer icin boyle bir indirim soz konusu degil...

duyduguma gore kanuni 3 modelde indirim yapmis bu ötv den dolayi ama ne yazikki simdilik kanuni racer icin boyle bir indirim soz konusu degil...

ben demiştim bu motor a zam gelir die :)

bulosele' Alıntı:

@Niceman

Abi ben geçen söylediğim Çin fabrikasıyla görüşüyorum bu aralar. Adamların ingilizce bilen mühendisleri yok, anlaşmak zor oluyor :p Yine de adamları bu motorun benim kafamda olan versiyonuna benzer halini yapmaya ikna etmeye çalışıyorum. Benim yazdığım modifiyelere ek olarak kuyruğu da yeniden şekillendirecekler sanırım, bikaç çizim yolluycam yarın adamlara. Yaz sonunda Kanuni Racer Khu200 versiyonu gelirse şaşırmayın :p

sen yaptır direk satıp senin makinadan alıcam :)

Khutuck' Alıntı:
@Niceman

Abi ben geçen söylediğim Çin fabrikasıyla görüşüyorum bu aralar. Adamların ingilizce bilen mühendisleri yok, anlaşmak zor oluyor :p Yine de adamları bu motorun benim kafamda olan versiyonuna benzer halini yapmaya ikna etmeye çalışıyorum. Benim yazdığım modifiyelere ek olarak kuyruğu da yeniden şekillendirecekler sanırım, bikaç çizim yolluycam yarın adamlara. Yaz sonunda Kanuni Racer Khu200 versiyonu gelirse şaşırmayın :p

salı günü benim motor un resimlerini çekicez kütük oynucak resimlerin üzerinde bakalım ne çıkıcak ortaya :)

bulosele' Alıntı:
hadi bakalim khutuck, bekliyoruz senin modeli...

arkadaşlar büyük zorluklarla ele geçirmiş bulunduğum racer 200 repsol rengindeki resmi.......... ben çok beğendim rapsol alıyorum inşallah:queen:

arkadaşlar ben de sayenizde racer 200 hayranı oldum. ancak cuma günü yetişmedi ve ötv'yi yedik. sizce yeni fiyatta indirim yaparlarmı.

yapmalari gerekir ama hic sanmiyorum dostum...bu motor yeni fiyata ragmen cok satacak belli...

valla indirim yapacaklarını hiç sanmıyorum neticede yok satıyor motor...

BLOODMN' Alıntı:
arkadaşlar ben de sayenizde racer 200 hayranı oldum. ancak cuma günü yetişmedi ve ötv'yi yedik. sizce yeni fiyatta indirim yaparlarmı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar