slm mavi racerlı kardes...beyler ne yapıyonuz ben racer serdar
bu kardeşimin hesabı
tekrar görüşürük...
slm mavi racerlı kardes...
bi ara 2 mavi racer iskitlerden cıkıp keçiören köprusune girmistiniz..bendede o zaman kırmızı hussar vardı...sizi geçmistim :cherry::bounce:
yok canım...yapmam ben öle sey...evet hatırlıyorum,
senınde kırmızı bi hussarın vardı sanırım,
hani yanından duman attıra attıra geçen mobilet vardıya ,
oda bendim işte :9:9![]()
bende gecen racerla trafiğin içinde ducati monsterla kapistim...o durumda güç değilde cesaret ve delilik konusur...bendede yeterınce var zaten...onu racerla tokatlamistim...geçtigimiz pazardı...bos yolda gecer tabiki...valla iyikide altımda daha güçlü motor yok...olsa fazla yasama sanırım....işin espirisi tabiikide,
bende kıçı kırık çin malı ile çok 600 rr'ı geçtim yolda,
adamlar aheste aheste geziyorlar.
ne işi olur gazlamak ile.
bizdeki heves işte,
''Nasıl Geçtim Ama,Wayy Behh Ammada Solladım onu''
neyse ben yatar iyi geceler dostum,
allaha emanet olun...
ya adamım senın gt250r ne kdr yakıyor genel bakım ucretı fılan ne kdr ?
bende gecen racerla trafiğin içinde ducati monsterla kapistim...o durumda güç değilde cesaret ve delilik konusur...bendede yeterınce var zaten...onu racerla tokatlamistim...geçtigimiz pazardı...bos yolda gecer tabiki...valla iyikide altımda daha güçlü motor yok...olsa fazla yasama sanırım....
iyi geceler abi aeo
garantili st alacaksan bakımı çok tutuyoama hyısung alacaksan bakımını kendin yaparsın zaten faso fiso yağını değiştir bujiye bak falan halledersiz..
benim motor 160civarı yakıo ama forumda dendiğine göre 110-120 yakıyormuş(!)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:12 ----------

beyler ne yapıyonuz ben racer serdar
bu kardeşimin hesabı
tekrar görüşürük...
beh zaten duran trafikte beklemeyi sevmem..yavas yavas gecerim arayardan...baktım oda bana hava atıyo...böyle havanı alırım dedim...kapı acma serit değistirme onlar zaten devamlı aklımda....ona göre kullanıyorum zaten...garantili st alacaksan bakımı çok tutuyoama hyısung alacaksan bakımını kendin yaparsın zaten faso fiso yağını değiştir bujiye bak falan halledersiz..
benim motor 160civarı yakıo ama forumda dendiğine göre 110-120 yakıyormuş(!)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:12 ----------
iyi birşeymi abicim tokatladında ne oldu yani, adam büyük motor sürüyor diye hızlı ve deli olacak diye kaide yok... allah muhafaza trafikte hele bi denyo kapıyı açıp yere tükürücem derse yüzüne tükürür sen kapıyı koparttığında
o kuralların hepsini inan fazlasıyla biliyorum....bayada cok uygulamisimdır...ama en fazla 9-10 motor vardı...o zaman sadece 2 kisilerdi...2 mavi racer....takiliyorum zaten...hussar nere racer nere...benim o yerlere gidecek durumum yok kardes..askere gitmeden önce iyi maas aliyordum o zamanlar dokunmuyorduda...suan bide kıs geliyor zaten masraflarım arttı motor için...pazartesi is yerine ( beysukent) giderim cuma eve ( sitelere) gelirim....hafta sonuda okul var...motor parçalayıp toplamaktan baska yaptığım bisey yok... anlayacağın ot gibi biseyim...haftada 2-3 gunde olsun samsun konya eskisehir yollarında ise gidis gelis biraz delleniyorum bundan ibaret yani...racer200 kardeşim geçtin iyi ettinde biz grup olarak gezerizmuhtemelen serdar ve emrenin önünde hocamız vardı ve onlarda onu takip ediyordu grup lideri kaçla giderse bizde o hızda gideriz.Yoksa senin kafa tuttuğunu görünce emre hemen atlardı
![]()
![]()
Adam bmw 3.20 lere kafa tutuyo işıklarda :queen:Gelmek istersen biz her akşam etlik akvaryumda buluşuyoruz yaklaşık 20 motosiklet geziyoruz yiyoz içiyoz sohbet filan,ankaradaki tüm arkadaşları bekleriz
Saat 20.00-21.00 gibi
arkadaslar ybr nasıl kımse bısey demıcekmı bea =(
motor pavyon gibi olmuşışıl ışıl
öndeki yazıda süper hee