Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

serkan abı hyosung gt250r mı daha ıyı yoksa s kanunı gt250r mı dıcem ? sanırım hyo dıcesın japon oldugu ıcın sen test edıp deneme sansını yakalayabıldın mı ? sanırım st kanunının servıs bakım olsun parca olsun daha ucuzdur dıye dusunuyorum ama ?

umıt benım ımza bolumunde msn adresım var su anda msn nı goremıyorum ordan ekle benı konusalım hayırsız ınsan ne arıyosun ne soruyosun

sen msn mı degıstırdın ???? bende umut_24_40 degılmı bende duruyor senın msn adresın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:25 ----------

sen benı yenıden ekle dostum sende sorun var sıldın mı naptın bızı :p

yok gelmedı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:29 ----------

ee bende sılmedım sımdı sılıp yenıden eklememe rgmen halen acık degıl msn adresın bende :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:30 ----------

delırmemek elde degıl :D

ewt geldı :D 1 sayfayı komple bız doldurduk :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:33 ----------

serkan abı uyudun mu naptın :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:34 ----------

umıt yok abııcm msn nenı goremıyorum senın

serkan abı hyosung gt250r mı daha ıyı yoksa s kanunı gt250r mı dıcem ? sanırım hyo dıcesın japon oldugu ıcın sen test edıp deneme sansını yakalayabıldın mı ? sanırım st kanunının servıs bakım olsun parca olsun daha ucuzdur dıye dusunuyorum ama ?

japon he :queen::queen::queen: olm sayfayı doldurmuşsunuz bu ne ya özelden mesajlaşın en iyisi...

japon he :queen::queen::queen: olm sayfayı doldurmuşsunuz bu ne ya özelden mesajlaşın en iyisi...

aynen:queen::queen::queen: play06 kardeşim ne japonu halis mulis kore malıdır hyo . st kanuniyle arasında hiç bir fark yoktur çünki kanuni hyo yu alıp üstüne kendi adını yapıştırmıştır:p :p:pama bazıları enjeksiyonlu diye duymuştum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar