Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

şahsen hiç duymadım,
gerçi yedek parçalarda marka takıntım pek olmadı,
o nedenle bılgım yok...

ya arkadaşlar gecenlerde bir racer kullanıcısı arkadaşın bir şikayeti vardı; benzin aldığını ve deponun 13 litreden daha fazla benzin aldığı icin şikayetci olacağını söylemişti. bende her benzin aldığımda tamamen depoyu bitirip alıyorum ve her seferinde 13 den daha fazla benzin alıyor 14.5 e kadar cıkıyor.kuralkan kesinlikle 13 den fazla almaz demiş bu kanuda bilgisi olan litfen paylaşsın. yoksa her seferinde benzin yerine havamı alıyoruz bilelim.

ya arkadaşlar gecenlerde bir racer kullanıcısı arkadaşın bir şikayeti vardı; benzin aldığını ve deponun 13 litreden daha fazla benzin aldığı icin şikayetci olacağını söylemişti. bende her benzin aldığımda tamamen depoyu bitirip alıyorum ve her seferinde 13 den daha fazla benzin alıyor 14.5 e kadar cıkıyor.kuralkan kesinlikle 13 den fazla almaz demiş bu kanuda bilgisi olan litfen paylaşsın. yoksa her seferinde benzin yerine havamı alıyoruz bilelim.

yedek depo yokmu racer de? belki onu bitirip alıonuz 1.5lt de yedeğe atıyordur? bilmiyorum ama

Resimde gösterdiğim yerde büyük bir çatlak var.Arkadaşlar bu çatlağı kaynattıracamda ama merak ettim bu boru ne işe yarıyor?

o boru dediğin sanırım egzostan cıkıyor ve ust kısımda kıbrıt kutusu gıbı bişiye giriyor demi ferkan???

sanıyorum o boru KATALIZOR'e giren boru,
yanı motorda yanmamış benzını oradan topluyıor ve motora gerı verıyor...

tabı anladıgım yer ise...

aynn bende serkan ustanın anlatdıgı gibi oldugunu düşünüyorum sen ona bi oksijen kaynagı yaptır

kaynak konusunda kaportacıya danısmanı önerırım,
çunkı o boru çok ınce oldugundan erıtebılırde,
tam bişiy demek yanlış olur.

ama can sıkılacak durum değil,
gerekırse egzosun baglanan yerınden kesılıpte daha kalın olan bır parca uydurulabılır o borunun yerıne,

yanı yeterki kaportacı yapmak istesin...

Aynen senin dediğin gibi serkan abi.Bi danışııyım bakalım,ama dediğin gibi boru çok ince döküm gibi maşallah:farao:

sıkma canını hallederler onu,
can sıkıcı bişiy değil cunkı,
hatta bıldıgım kadarı ile motorun kalıtesınden o katalızorunde çalışmadıgı durumu bır gercek,
en kotu ihtımal iptal edersın olur bıter :)
tabıı en son ıhtımal o :)

Ne kadar kaliteli ben bilmem:)Benim değil arkadaşımın.Ben böyle giderse motor falan alamıyacam:pr::salut:HAYIRLISI YAHUUU:cherry:

serkan usta gittim motorumun dişlisini kücültürdüm canavar gibi oldu rahat 150 yi görüyo 9.500 devirde hiç 10.000 devire cıkartmadım daha :D usta tavsiyelerin için cok sagol bu arada sibob ayarlarında yaptırdım :D

150 km hız yapmıyor bizim makinalar. Lütfen doğru rakkamlar vermeye gayret edelim. Göstergeye bakma esnasında arkadaşımız yanlış okudu diye tahmin ediyorum.
Selamlar

>>>bir racer kullanıcısı daha aranızda artık arkadaşlar .... bnnde racer 200 lüyüm artık ,,,allah nasip ederde ölmessek pazartesi devrini almaya gidecegim bakalım övecezmi alayına sövecezmi .....

hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin. hayırlı ve dikkatli sürüşler diliyorum sana.

arkadaşım allah utandırmasın,
inş en az benım motor kadar sıkıntı yaşarsın motorunla,

umarım servis yüzü göstermez motorun...

bendede 2 gündür moden sıkıntısı vardı,
allahtan braderde yedek buldumda onu taktım :)

bu arada kımseler kalmadı artık sitede...

Ya eskiden ben sadece yazılanları okuyordum arada birde soru soruyordum bana yetiyordu. Şimdi bakıyorum kimsenin bir şey yazdığı yok ne oldu kılavyelermi calındı,motorlar satıldı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar