Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Teşekkürler caner abi serkan abi çok sağolun tedbiri elden bırakmayalım dimi ama:mrgreen:

bende mümkün olduğu kadar resimli anlatım mevcut merak etme sen,
sıkıldıkça iste yayınlayayım :):)

İznin olursa sana daha çok şey soracam SERKAN abi:mrgreen:Her küçük arızada tamirciye gidip soyulmak istemiyorum:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 AM ----------

Arkadaşlar kanuni üretimi durdurmuş sadece parça teminatı sağlıyomuş doğrumu???

hehe her birimiz tamirci olcaz Serkan usta sayasine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:15 AM ----------

Teşekkürler caner abi serkan abi çok sağolun tedbiri elden bırakmayalım dimi ama:mrgreen:

Rica Serkan ustama da ben ayriyetten tşk ederim

arkadaşlar ben size teşekkür ederim,
bunca iltifatlarınız için:rendeer:

elimden gelen tüm yardımları yapmaya gayret gösteriyorm,
gerçi bu gün bir arkadaşa yardım edemedim :S
şirketten şefi taşıyordum ve acil topkapıya gitmeliydik,
o nedenle duramadım,
ama gelene kadar aklımdanda çıkmadı arkadaş,
acaba nesi vardıda kenarda duruyordu,
halen düşünüyorum...

hıms işallah önemli bişeyi yoktur Serkan Usta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 AM ----------

Ferkan nereden duydun üretim durmuş diye zandetmiyom ögle bişey olsa internettinden kaldırırdı ürünlerin fotolarını falan

Bu Mübarek KADİR GECESİ 'nde Tüm Dualarınızın Kabul Olması ve Hayırlara Vesile Olması Dileklerimle...

herkesin kadir gecesi mübarek olsun, dualarımız kabul olur inşallah...

serkan usta gittim motorumun dişlisini kücültürdüm canavar gibi oldu rahat 150 yi görüyo 9.500 devirde hiç 10.000 devire cıkartmadım daha :D usta tavsiyelerin için cok sagol bu arada sibob ayarlarında yaptırdım :D

serkan usta gittim motorumun dişlisini kücültürdüm canavar gibi oldu rahat 150 yi görüyo 9.500 devirde hiç 10.000 devire cıkartmadım daha :D usta tavsiyelerin için cok sagol bu arada sibob ayarlarında yaptırdım :D

150 mi görüyo:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:cat:Kardeş senden ricam 150 yi gördüğüne dair ya bir video yada bir resim çek bu forumda o görüntüleri izletip 'BUDA SİZE KAPAK OLSUN' diyeceğimiz çok arladaş var:bounce:

Tabi gösterge bozuk değilse:p

:silent::silent::cherry::cherry::silent::silent:

Ozaman benim makinada ayar sorunu var 16*40 dişli var ben hiç düz yolda o dedigin rakama olaşamadım

banada biraz fazla sallanmış bir miktar gıbı geldı aslında :p

allahın bıldıgını kuldan saklamak mantıksız olur,
sadece kendını kandırırsın,

150 biraz bayağı bir zor iş,

fakat sen öyle düşünüyorsan,
allah gönlune gore versın...

RR.. Heryerde var ama inşallah bigün sanada nasip olur istediğin RR abi,

herkese iyi bayramlar, güzel güzel sürüşler

Arkadaşlar kt amörtisör hakkında bilginiz varmı ?MONDİAL 125 KT değil, amörtisörün markası kt :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar