Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Walla ben almadan önce haberlerde motor kazası çıkmasın diye dua ediyodum.Babam bi görse tamamdı ama babam hastahanede çalışıyor bi gün bi genç getirmişler acile düşmüş ve her tarafı kıpkırmızı yanmış.Ve babam bana sadece dikkatli ol oğlum yoksa sende öyle olursun dedi :)

slm arkadaşlar ismim sefa 2009 model RacerS marka motorum var serkan ustanın yazdıklarını bayadır okuyorum ve cok faydalı bilgiler veriyo sagolsun ben bikaç sorum olacak motorumdan memnunum 130 u rahat görüyorum bakımlarını yaptırıyorum dişli leri degiştirmeye karar verdim sizce kaça kaç yaptırıyım hız acısından

arkadaşlar öncelıkle yeni gelen arkadaslara hoş geldınız demek ıstıyorum,
umarım işinize yarar bılgıler edınırsınız...

_____________________________________________________________________________________
42 ,16 ideal,
sende motorunda rahat rahat gezersiniz,

Merhaba arkadaşlar..

İsmim mustafa tanışma bölümünde kendimi yeterince tanıttım.:) 19 yaşındayım Beypazarında oturuyorum.Kısa süre içerisinde işe başlayacam ALLAH nasip ederse işe girer girmez alacağım motor Kanuni 200 Racer (Mavi).. Sayfanın tamamını okudum çok faydalı bilgiler var.İnşallah ALLAH nasip ederde alırsam Racer'i Ankara ve çevresindeki gezilere katılmaya hazır olurum.Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.Bu arada bende Motoran 125 ETNA vardı aşırı titreşim yüzünden sattım 2 haftadır felan motorsuzum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar..

İsmim mustafa tanışma bölümünde kendimi yeterince tanıttım.:) 19 yaşındayım Beypazarında oturuyorum.Kısa süre içerisinde işe başlayacam ALLAH nasip ederse işe girer girmez alacağım motor Kanuni 200 Racer (Mavi).. Sayfanın tamamını okudum çok faydalı bilgiler var.İnşallah ALLAH nasip ederde alırsam Racer'i Ankara ve çevresindeki gezilere katılmaya hazır olurum.Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.Bu arada bende Motoran 125 ETNA vardı aşırı titreşim yüzünden sattım 2 haftadır felan motorsuzum.

kardeş alacağın motor eğer 2006 kasa ve beypazarında ise dikkat et
sincan da satılık bir motor vardı 5 ay önce mavi 06 kasa ve çürükdü yani
2 ay önce beypazarına gezmeye geldiğimde o motoru görmüştüm sanırım o motordu yani

istersen enine boyuna kontrol et eğer o motorla ilgileniyorsan...:cat:

selam kanuni tatar aküye şok yaptır akü kendını toplar ama benım bılgıdım akünün ömrü 2 sene olacak

kardeş alacağın motor eğer 2006 kasa ve beypazarında ise dikkat et
sincan da satılık bir motor vardı 5 ay önce mavi 06 kasa ve çürükdü yani
2 ay önce beypazarına gezmeye geldiğimde o motoru görmüştüm sanırım o motordu yani

istersen enine boyuna kontrol et eğer o motorla ilgileniyorsan...:cat:

Verdigin bilgi için teşekkür ederim kardeş.2.el değil 0 alacağım teşekkür ederim tavsiyen için ALLAH razı olsun..

Serdara ne olmuş ya ban yemiş?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 PM ----------

* Yasaklama tarihi: 04-09-2009 / Yasaklama Bitişi: Süresiz Yasaklama
* Yasaklama sebebi: None
* Yasaklayan: Eyong

garipp

bizim makinalarda yag filitresi varmı varsa bunu nasıl temizlicez alındıgından beri sevsiz aşadan boşaltıyor yukradan dolduruyor

arkadaşlar motorumun resmini ekledim yarın gidip dişli taktırcam bide serkan usta motorcuya gittim dediki arka dişlinin kaç tane dişi oldugunu say ona göre dişli yaptıralım dedi bu arada öndeki dişlinin deişmesine gerek yok sadece arkayı kucultsek yeter dedi sen ne diosun serkan usta

arkadaşlar motorumun resmini ekledim yarın gidip dişli taktırcam bide serkan usta motorcuya gittim dediki arka dişlinin kaç tane dişi oldugunu say ona göre dişli yaptıralım dedi bu arada öndeki dişlinin deişmesine gerek yok sadece arkayı kucultsek yeter dedi sen ne diosun serkan usta

arkadaşım iki dişliyide fazla ufaltıp buyutmez hızı arttırır evet,
ama motorunun çekişini düşürür,
ve motorunu yorar.
o nedenle iki dişliyide değiştirme işine pek çok kişi karşı cıkar,
sende arkayı 2 diş küçült,
önüde 2 diş büyüt,
arkanın küçlme sebebi hız dersın,
önün büyüme sebebi ise vibrasyon biaz daha azalması açısından dersın...

bu arada dişli neden yaptırsın ki,
zaten mevcut dişliler bulunuyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 PM ----------

garipp

Modlara Sesleniyorum Adlı Başlıkta Eyong'a Sordum,
Bakalım Ne dıyecek...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 PM ----------

garipp

bu bılgıyı hangı sayfadan aldın kamil??
BBRR gereklı acıklama yapılmıstır başlık altında dıyor,
kesınlıkle yazanın ne oldugu gereklı yan....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar