gopreis' Alıntı:EVET BEYLER TAZE RESIMLER GELDI :cyclopsan
teror' Alıntı:eveeet arkadaşlar sonunda bende racer 200 almaya karar verdim ve ckabil ile birlikte yeni açılan kanuni büyükçekmece bayisi trakya motora gittik saolsunlar çok ilgilendiler sanki müsşteri değilde bir misafir gibi ağırladılar inanın 3-4 saat bayiden çıkamadık bayinin yeni açılmasından dolayı ellerinde istediğim gece mavisi rengi kalmamıştı bende kapora bırakıp nisanın 10 ile 20 si arasına tarih aldım,tesadüfen üyelerimizden racer kullanıcısı ermac da bayiye geldi ve onun motosikletini ince detayına kadar inceleme fırsatı bulduk ben incelerken ckabil motorun detaylı fotolarını çekti birde sesini dinletmek için videoya aldı saolsun,resim ve videoyu ckabil en kısa zamanda siteye koyacaktır.Valla biz motosikleti beğendik bir tek sesi hariç hiçte fena sayılmaz zaten böle motosikletlerden çok bişey beklememek lazım.umarım istediğim rengi erkenden gelirde bizde iki teker sahibi oluruz büyükçekmece tarafında oturupta bayiye ulaşmak isteyenler bana özelden msj atabilirler:cat:
niceman beni burada bir çok kişi tanır ve kimseye yalakalık yapmıyacağımıda bilir bayi bana motosikleti beleşe vermedi bastım parayı aldım servisede ihtiyacım yok iki tane özel ustam var adamların müsşteriye yaklaşımı çok iyi gördüm ve paylaştım,kimse kimseye öyle tanımadan etmeden yalaka vesaire gibi lakayıt hitaplarda bulunmasın motoruna binsin keyifine baksın :farao:NicemaN' Alıntı:hayırlı olsun diyelim şimdiden bu arada bayi nin reklamını iyi yaptın sana iyi bakmışlar anlaşılan ama ben Galeri Sayan ın yaptıklarını yalakalık algılanmasın diye yazmıyorum varın gerisini siz anlayınbirde benim motor un sesi değişti biraz servis karbüatör ayarlarını yaptıktan sonra çok güzel çıkmaya başladı tok ve gürültülü biraz ama 200 cc motor dan daha üst bir ses çıkmasını bekleyemeyiz... Bu arada Kanuni Racer kullanıcıları kimler bi liste hazırlayalım bir de tanışmak isterim benim motorcu arkadaşlarım falanda yok hani geziim falan dicem ama bana biraz destek çıkın be hayret bişisiniz
![]()
teror' Alıntı:niceman beni burada bir çok kişi tanır ve kimseye yalakalık yapmıyacağımıda bilir bayi bana motosikleti beleşe vermedi bastım parayı aldım servisede ihtiyacım yok iki tane özel ustam var adamların müsşteriye yaklaşımı çok iyi gördüm ve paylaştım,kimse kimseye öyle tanımadan etmeden yalaka vesaire gibi lakayıt hitaplarda bulunmasın motoruna binsin keyifine baksın :farao:
@hmedim' Alıntı:arkadaşlar herkese merhaba ben yaklaşık 4 yıldır motor kullanamıyorum buyıl
bir motor almaya niyetlendim hem bütçeme hem göze hemde benimgibi bi motor
hastasının isteklerine cevap verecek bir motor aradım ve sonunda racer 200le
internette tanıştık ilk zamanlar motorsiklet uzmanlarının görmeden yapmış olduğu
yorumlar beni epey bi soğuttu sonra sizin bölümünüzdeki yorum ve sohbetleriniz
beni tekrerdan racer almaya yönlendirdi size bir kaç sorum olacak sizde bana
yardımcı olursanız hem ben iyi bir motorsiklete sahip olucam hemde sizin gibi
motorcu dünyasına adım atmış olucam ...
bu motorun hız ibresi kaç sesi nasıl receng motorlar gibimi yoksa eski tip
jawalar gibimi ,bide plaka devir masrafları nekadar tuttu, motorun çekişi nasıl
rodaj olayından sonra şahlanabilirmi şimdilik bana bunların cevabını verirseniz çok memnun olucam zira ben bitlis / tatvan'da yaşıyorum burada butür bilgiler
alabileceğim kimse yok . motorsikleti bile 2 saat uzaklıkda olan van dan alıcam
oda yaklaşık 2 aydır motoru getirmesini bekliyorum bir türlü gelmedi en son bu nisan ayının ortasında istanbula işgezisine gelmem gerekecek olmazsa gelip orda daha detaylı bakmak gibi bi niyetimvar şimdilik en azından sizin gibi tecrübeli arkadaşlardan almış olduğum bilgiler merakımızı giderse onada razıyım cevaplarınızı bekliyorum