ya tammben sizi abladım arkadaşlar ve motorun ne olduğunu billoz benim şu anda bi problemim yok sade bişey sordu cvbnı aldık olay açıklandı
serkan abinin dediği gibi sonuçta konuni zorlamay gerek yok ben anladım sizin dediğinizide
bunu soran arkadaş bidaha uğramdı işin garip yanı
bişey soruyolar kaybolup gidiyolar![]()
Arkadaşlar şunu gözardı etmeyelim racing kullanan arkadaşlar motor ne kadar verebiliyorsa sonuna kadar kullanan arkadaşlar. Neticede diğer motorculara göre kaza yapma riskleri daha yüksek. Bunu düşünecek olursak. Bir Honda CBR 125 ile yatmak var birde Kanuni ile yatmak var. Kanuni'yi 300YTL'ye toplarsın ama aynı parçaları Honda da en az 1500YTL'ye yenilersin. Honda al demekle iş bitmiyor. Bu işin servis yedek parça ıvır zıvır kısmıda var. Bunları da göz önüne alın. Herşeyi düşünmek gerek.
Görüşmek üzere.
sürekli arıza yapsa masrafı az olsa nolacak ben şahsen vazgeçtim artık racer 200 den en garnatisi crb 125 r
serkan abiii doğum günün kutlu olsun abicim![]()
sürekli arıza yapsa masrafı az olsa nolacak ben şahsen vazgeçtim artık racer 200 den en garnatisi crb 125 r
serkan abiii doğum günün kutlu olsun abicim![]()
abi tırsıom ya bu ne böyle ben cacık anlamıom die boyna geçirir bunlar bana bu gidişle, gerçi bir iki abi war bu yakınlarda tanıdıgım tamirci ama onlar bizim motordan anlarmı hiç bi fikrim yok, inş. anlıyorlardıralıcam alıcam bu motoru
![]()
kardeşim benden bi şey daha sunayım başkada konuşmuyacam
herkesi mutlu eden bi motor vardır Bak Bu Arkadaşda Mutlu
Serkan abi youtube kapalı ancak girmenin bi kaç yöntemi war onlarla açman lazımvıdeo acılmamışşş?
abi çok iyi yaa video nasıl show yapıor öylehieytttttttt kimse tutmasın beni alacam racerimi
Serkan abi youtube kapalı ancak girmenin bi kaç yöntemi war onlarla açman lazım
ben Ktunnel kullanıyorum