heyyy millet nerdesiniz ya gezmekten topiği unuttunuz arada girin bi nete yavvvv

hayırlısı olsun @sadakat777
bende bu ay içerisinde racer 200 s almayı düşünüyorumaslında düşünme safhasını çoktan geçtim, karar verdim bi aksilik olmazsa alıcam.
en başta hyosung gt 250r vardı aklımdan ve gönlümden geçen ama fiyatları yüzünden biraz daha beklememe sebep olacaktı alternatifleri araştırdım, zealsun ve kanuni dışında mantıklı birşey ile karşılaşmadım.Daha fazla da bekleyecek sabır kalmadı bende ve kanuni de karar kıldım umarım beni pişman etmez. Her sayfada olduğu gibi burda kardeşim git cbr 125 al rhat et diyen olacaktır eminimAma zaten cbr 125 bize hitap etse zaten düşünmez onu alırdık, elbette honda kalitesi tartışılmaz gerçek olarak ortada fakat yedek parça fiyatları, şekli vs.. dolayısı ile beni tatmin edecek bir motor değil.
Bu arada forumu uzun süredir takip ediyordum fakat üye değildim sadece okumak ile yetiniyordum ama artık bende aranıza katıldım![]()

teşekkürler serkan, mail olarakda bunları sana sormuştum, zaten mail de cevap vermişsin..
hiç teknik bilgim ve tecrübem olmadığı için sorucağım kafamda aslında çok fazla soru var![]()
motorun grenajlarını racing motorlardaki gibi tam olarak kapalı hale getirdiğimizde herhangi bir problem olacakmıdır. O açık bıraktıkları yeri açık bırakmalarının altnda yatan sebep nedir. Acaba açığa çıkan ısının daha rahat şekilde dışarı verilmesi motorun aşırı ısınmasını engellemek midir?
motoru tek renk olarak kırmızıya boyamak istiyorum, kırmızılı beyazlı olan modeli aldığımda o halde ruhsat için tekrar işlem yaptırmam gerekecek mi? Sonuçta beyaz olan kısımlar yok olmuş olacak ruhsatlarda renklerin ne şekilde belirtildiğini bilmiyorum. :cherry:
şimdilik bu kadar soru yeter demi :mrgreen:
yok kardeşim benimkiside kırmızı beyaz ama ruhsatta sadece kırmızı yazıyo yani ruhsat masrafın olmayacan hadi maliyet biraz daha ucuzladı![]()