bu gün yolda bi adamda gördüm repsol rengini ve 1-2 dakka konuştuk,
adam motoru 2900 e 0 olarak olarak almış
2500 km de şuan
cok az yakıyomuş
HİC Bİ SORUN CIKARTMAMIŞ
Adamın konuşma şeklinden iyiki almışım, hayatta motorumu satmam, cok memnunum, gibi düşünceler anlaşılıyo.
Ben de bu motoru alcaktım ama forum.donanimhaber.com da motoru cok kötülemişler.
Yok neymiş racer 200 almak demek başa bela almak demekmiş.
Yok 1 lira fazla ver cbr 125 al.
Az kalsın almaktan vazgeciyodum, ama bu gün o adam benim icime su serpti resmen, bu yaz sonu paramı toparlayıp alıcam...
walla arkadaşlar ben motorumu 2. el aldım... motordanda pek anlamam açıkcası... yarış tipi motorlara başlayacaklara önerilen motorlardır aslında 200 ve altında silindir hacmi olanlar... ben öyle gördüm forumlarda falan... gittim bi cbr 125 in üstüne bindim, bizim arkadaki bisikletçiye tamire getirmiş biri... açıkcası eşeğe binmiş gibi bişey oldu... boyum kısa olsaydı altımda emanet durmazdı belki o kadar ama... kanuni racer benim ihtiyaçlarımı karşılıyo sorun konusuna gelince servise pek sık gitmiyorum... tamam honda başka, daha sağlam falan filan ama... bu zevk bence... motoru yükseltmem, ufak motor bana yeter... sorun çıkarmasın, japon malı olsun diye düşünürseniz.. honda iyi... ama ben kanuniyi tercih ettim, çokda memnunum... öğrenciyim... kampüs, evden 20km uzakta... arkadaşımıda arkama atıp, merkeze kadar geliyorum... büyük motor bi kere.. cbr 125le 2 kişi gezmek istemezdim... motorla alakası olan, olmayan, dedikleri gibi motora dönüp bidaa bakıyolar... sorun çıkarıyo konusunuda şöyle açıkliim... motorum sorun çıkardığı zaman sorunu kendim halletmeye çalışıyorum... bilenlere soruyorum, servise danışıyorum, forumlardan fikir alıyorum falan filan... motorumla ilgilenmeyi seviyorum kısaca... bende cbr125 le kanuni racer arasında kalmıştım... kanuniyi tercih ettiğim için çok memnunum... cbrleride piyasada görmek isteriz ama...