yapıştırmayı unutmuşlardır 

:queen:
emre adamım görüşemiyoz ne yaptın değişecek parçalar değişti mi seninde
Stone kardeşim hayırlı olsun artıkın motorun yeni haliyle yine de bununla atlattığına şükür motor kazası bu ya öldürür ya da süründürür şükredelimmmm
erenim (_pLay_06) senide aramızda görmek isteriz madem ankaradaymışsın haberleşelim bi gün buluşup sohbet ederiz... gerekirse özelden cep yaZ
yapıştırmayı unutmuşlardır:queen:
emre adamım görüşemiyoz ne yaptın değişecek parçalar değişti mi seninde
Stone kardeşim hayırlı olsun artıkın motorun yeni haliyle yine de bununla atlattığına şükür motor kazası bu ya öldürür ya da süründürür şükredelimmmm
erenim (_pLay_06) senide aramızda görmek isteriz madem ankaradaymışsın haberleşelim bi gün buluşup sohbet ederiz... gerekirse özelden cep yaZ
aydın boşver 200 yazmasın varsın ama çok güzel 0 gibi olmuş tekrardan maaşallahtamamen iyileşmeden başlama hee motora gene
serkan abi güzel birşeyler çıkacak gibi duruyor merakla tamamlanmış halini bekliyorum(z)
Serkan dostum
Senin arka dişli kaçtı? Ben bu hafta sonu 41 taktım ama daha son sürati deneyemedim. Son durum şöyle:
Motor tarafı dişil : orjinali 15 dişli , yeni durum 17 dişli
Arka teker tarafı : orjinal 46 dişli , yeni durum 41 dişli
selamlar
kamıl saten 200lerı sokmek ıcın fırsat arıodum bırı yok dıerınıde ben sokcem hehehehsımdı ama sınırım bozuldu motoru bı dısarı cıkardım sol taraf yenı oldugu ıcın cayır cayır parlıo dıer taraf sonuk geldık
ya orayıda deıstırcem saten kırmıstım orayıda ufak bı kaza yapmıstım otobuse gecırmıstım :queen: saol bu arada motora bınmıcem ayagın 2hafta tehlıkesı var kırılabılır geene 2hafta sonra benımdır gene butun yollar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 AM ----------
41 bıraz fazla gıbı geldı benım ogrendıklerıme gone
Günaydın Kanuniciler.:rendeer:
arkadaşlar az kalsın aramızdan ayrılanlar listesine yazılacaktım...
dün cevizlidere caddesinde bir kaza yaptım ve hastaneye kaldırıldım. hastanede gerekli kontrolleri yaptılar ve sadece sol el bileğimde ufak bi kırık olduğunu söylediler bütün kolumu alçıya aldılar. motordada grenajlar kırılmış sanırım başka da birşeyi yokmuş. kaza anından sonra etrafıma toplananlar büyük şaşkınlıkla abi biz seni öldü sandık dediler. hemen etrafımı kontrol ettim baktım kask 3 yerden kırılmış zaten şiddetli şekilde kaldrım tretuvarlarının köşesine çarptım kafamı. allahtan sırtımda da çantam varmış. çantanın halini görüncede şükrettim...
Allah düşmanımın başına vermesin...
Arkadaşlar her zaman söylerim kıyafetinizi ve kaskınızı eksik etmeyinnnn lütfenn...
dün cevizlidere caddesinde bir kaza yaptım ve hastaneye kaldırıldım. hastanede gerekli kontrolleri yaptılar ve sadece sol el bileğimde ufak bi kırık olduğunu söylediler bütün kolumu alçıya aldılar. motordada grenajlar kırılmış sanırım başka da birşeyi yokmuş. kaza anından sonra etrafıma toplananlar büyük şaşkınlıkla abi biz seni öldü sandık dediler. hemen etrafımı kontrol ettim baktım kask 3 yerden kırılmış zaten şiddetli şekilde kaldrım tretuvarlarının köşesine çarptım kafamı. allahtan sırtımda da çantam varmış. çantanın halini görüncede şükrettim...
Arkadaşlar her zaman söylerim kıyafetinizi ve kaskınızı eksik etmeyinnnn lütfenn...