Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

Serkan dostum
Senin arka dişli kaçtı? Ben bu hafta sonu 41 taktım ama daha son sürati deneyemedim. Son durum şöyle:

Motor tarafı dişil : orjinali 15 dişli , yeni durum 17 dişli
Arka teker tarafı : orjinal 46 dişli , yeni durum 41 dişli

selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emre adamım görüşemiyoz ne yaptın değişecek parçalar değişti mi seninde

Stone kardeşim hayırlı olsun artıkın motorun yeni haliyle yine de bununla atlattığına şükür motor kazası bu ya öldürür ya da süründürür şükredelimmmm

erenim (_pLay_06) senide aramızda görmek isteriz madem ankaradaymışsın haberleşelim bi gün buluşup sohbet ederiz... gerekirse özelden cep yaZ

aynen kardesım ayaga kalktık sonucta bunada sukredıoruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 PM ----------

yapıştırmayı unutmuşlardır :D:):D:queen:

komedı ya dıgerınıde cakmak taktıgı ıle sokmeye calıscam o folyo yapıstırmak hosuma gıtmedı cakmak taktıgı nası ıse yararmı serkan abi

aydın boşver 200 yazmasın varsın ama çok güzel 0 gibi olmuş tekrardan maaşallah:) tamamen iyileşmeden başlama hee motora gene:)

serkan abi güzel birşeyler çıkacak gibi duruyor merakla tamamlanmış halini bekliyorum(z)

emre adamım görüşemiyoz ne yaptın değişecek parçalar değişti mi seninde

Stone kardeşim hayırlı olsun artıkın motorun yeni haliyle yine de bununla atlattığına şükür motor kazası bu ya öldürür ya da süründürür şükredelimmmm

erenim (_pLay_06) senide aramızda görmek isteriz madem ankaradaymışsın haberleşelim bi gün buluşup sohbet ederiz... gerekirse özelden cep yaZ

ıyı olur walla burdan yazıyım cebı onemlı degıl 0554 290 08 70

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydın boşver 200 yazmasın varsın ama çok güzel 0 gibi olmuş tekrardan maaşallah:) tamamen iyileşmeden başlama hee motora gene:)

serkan abi güzel birşeyler çıkacak gibi duruyor merakla tamamlanmış halini bekliyorum(z)

kamıl saten 200lerı sokmek ıcın fırsat arıodum bırı yok dıerınıde ben sokcem heheheh :D sımdı ama sınırım bozuldu motoru bı dısarı cıkardım sol taraf yenı oldugu ıcın cayır cayır parlıo dıer taraf sonuk geldık :D:D ya orayıda deıstırcem saten kırmıstım orayıda ufak bı kaza yapmıstım otobuse gecırmıstım :queen: saol bu arada motora bınmıcem ayagın 2hafta tehlıkesı var kırılabılır geene 2hafta sonra benımdır gene butun yollar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 AM ----------

Serkan dostum
Senin arka dişli kaçtı? Ben bu hafta sonu 41 taktım ama daha son sürati deneyemedim. Son durum şöyle:

Motor tarafı dişil : orjinali 15 dişli , yeni durum 17 dişli
Arka teker tarafı : orjinal 46 dişli , yeni durum 41 dişli

selamlar

41 bıraz fazla gıbı geldı benım ogrendıklerıme gone

kamıl saten 200lerı sokmek ıcın fırsat arıodum bırı yok dıerınıde ben sokcem heheheh :D sımdı ama sınırım bozuldu motoru bı dısarı cıkardım sol taraf yenı oldugu ıcın cayır cayır parlıo dıer taraf sonuk geldık :D:D ya orayıda deıstırcem saten kırmıstım orayıda ufak bı kaza yapmıstım otobuse gecırmıstım :queen: saol bu arada motora bınmıcem ayagın 2hafta tehlıkesı var kırılabılır geene 2hafta sonra benımdır gene butun yollar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 AM ----------

41 bıraz fazla gıbı geldı benım ogrendıklerıme gone

Merhaba,

Ne gibi "fazla". Anlayamadım. :silent: Diş sayısını biraz daha düşürmekmi lazım?
Selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar az kalsın aramızdan ayrılanlar listesine yazılacaktım...

dün cevizlidere caddesinde bir kaza yaptım ve hastaneye kaldırıldım. hastanede gerekli kontrolleri yaptılar ve sadece sol el bileğimde ufak bi kırık olduğunu söylediler bütün kolumu alçıya aldılar. motordada grenajlar kırılmış sanırım başka da birşeyi yokmuş. kaza anından sonra etrafıma toplananlar büyük şaşkınlıkla abi biz seni öldü sandık dediler. hemen etrafımı kontrol ettim baktım kask 3 yerden kırılmış zaten şiddetli şekilde kaldrım tretuvarlarının köşesine çarptım kafamı. allahtan sırtımda da çantam varmış. çantanın halini görüncede şükrettim...

Allah düşmanımın başına vermesin...
Arkadaşlar her zaman söylerim kıyafetinizi ve kaskınızı eksik etmeyinnnn lütfenn...

dün cevizlidere caddesinde bir kaza yaptım ve hastaneye kaldırıldım. hastanede gerekli kontrolleri yaptılar ve sadece sol el bileğimde ufak bi kırık olduğunu söylediler bütün kolumu alçıya aldılar. motordada grenajlar kırılmış sanırım başka da birşeyi yokmuş. kaza anından sonra etrafıma toplananlar büyük şaşkınlıkla abi biz seni öldü sandık dediler. hemen etrafımı kontrol ettim baktım kask 3 yerden kırılmış zaten şiddetli şekilde kaldrım tretuvarlarının köşesine çarptım kafamı. allahtan sırtımda da çantam varmış. çantanın halini görüncede şükrettim...

Arkadaşlar her zaman söylerim kıyafetinizi ve kaskınızı eksik etmeyinnnn lütfenn...

dostum çok geçmiş olsun,
allah beterınden ve tekrarından esirgesın inşşş...

serkan büyük geçmiş olsun ....

geçmiş olsun serdar ya aman aman dikkat et şuan nasıl hissediyon? bide kaza nasıl oldu anlatırmısın? Emre gör bak kask koruma ne kadar önemli, bi an önce edin sende

slm arkadaşlar nasılsınız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 AM ----------

serkan nasılsın _?? gel şöle biraz sohbet edelim yahu

günaydınlar millet,

muayene için ist HARAÇÇI'dan randevu aldım,
yarın sabah iş çıkışı gidiyorum,
sabah 10 ravdevu saatım,
neler yaşandı anlatırım buradan,
inş problem çıkmaz,
tek korkum lastık,
onu değiştirmedim henüz çünki,
bana şans dileyin bakmasınlar:):p

ewet arkadaşilar orjinal hali buydu arka kuyruk kalktı fazla detaya girmicem zaten biliyonuz komple zımpara astar boya vernik arkın motoruydu binmiyodu bu haliyle ende değiştirdim kırık dökük yapıldı falan

sonra bu hali aldı boyandı

daha yapacaklarım var bitmedi o zaman daha güzel olucak inş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar