arkadaşlar ne yazıkki yılbaşına kötü bir başlangıç yaptım.2008 benim için kabus oldu

ale:cumartesi günü racerimle kaza yaptım.E5te 120 ile giderken önümdeki jip aniden durdu işin garibi trafikte yoktu.jipin içinden iki bayan çıktı.:farao: benimde o hızda durmam mümkün deildi.opetin tam karşısında sol şeritte jipe grdim çarpmanın etkısiyle ben ve göz bebeyim birden alew aldı ve ben sağ şerite fırladım.kendimi söndürmek biraz güç oldu.istasyondan geldiler motoru söndürdüler.2 gün önce dizlik almıştım onlar olmasaydı benim dizlerde platin wardı şimdi.2 ay oldu motoru alalı o motoru öyle görünce motor deilde ciğerim yandı.o motoru almak için 1.5 sene kendimi paraladım.çizilmesin diye hep yıkamacıda yıkattım yani gözüme bile o kadar ilgi göstermedim.ya nerdeyse bana bişey olsaydıda ona olmasydı diycem.

ale:ehliyette yok zaten polisler çok iyi çıktı anlaşın dediler.peder 200 werdi ve noyu werdi kadın aramadı saolsun.benim motorun borcu bitmediği için yatıyo.zaten gördüğüm zaman içim yanıyo.bizim birbirimizi tuttuğumuz kadar kimse kimseyi tutmaz 5 dk 6 7 motorcu abim geldi yanıma çok iyilerdi saolsunlar.resimleri atmak istiyorum nasıl atabilirim???