Kanuni Racer 200 mü ?Honda Cbr 125 mi ?

ylmzzz' Alıntı:
soğutma sisteminin farkını uzun yollarda ve yüksek devirli kullanımda yaşıyorsun. 80 km/h ile gidersen sorun yok ama 130-140 la gidersen durmadan 100km sibop sesinden anlarsın hava soğutmanın negatif yönünü.

ckabil' Alıntı:
Evet motor teknolojisindeki gelişimin sıvı soğutmalı sistemin üstünlüğünü ortaya koyduğu kesindir.

Evet bende aynı şeyi farklı bir cümleyle söylemişim.

Ayrıca her iki makinayla da çok sabırlı bir sürücüsü yoksa uzun yol yapılması pek mantıklı görünmüyor.Daha çok şehir içi kullanım için tasarlanmış modeller gibi göründü bana.

ylmzzz' Alıntı:
kanuniyi yakından inceledim enduro motor dersek daha doğru olur. grenaj olması racing olması demek değil.

Kesinlikle haklısın.Her iki motor da kesinlikle race değildir.Kimsenin de bunu iddia edeceğini sanmıyorum.
Hatta kanuni daha çok "city bike" tır. Ama ben sırf görüntüleri için her ikisini de seviyorum.
Sadece CBR'ın küçüklüğü biraz canımı sıkıyor o kadar.

Ben Racer 200 Derim çünkü Seçimimi O Yönde Yaptim. Problem Yasamadim 1000 Km Ve 40 Gün Oldu Alali...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ikisi de değil:
zealsun zs 200gs

cbt 125 derim ben şu an kanuni kullanıyorum yakında hondaya geçicem sana tavsiyem 2 el twister daha bi kıyak.

bu soruyu nasıl hala sorabiliyorsunuz şaşıyorum???şu senin sorduğun soru mercedes mi doğan slx mi!!!yanlış anlama beni sakın senin iyiliğin için söylüyorum bunları!!honda nerde kanuni nerde?adam kanuniye gidip motor yandı diyo (1 aylık motor)yakmasaydın diyo ustatda kullanıcı hatası:cyclopsan !bence kyabustan beter bi olay ama senin için isini sen bilceksin!!

Kanuni:3000ytl
Honda:4500ytl

%50 fiyat farkı var, ister istemez Honda daha kaliteli olacak, ama bu demek değildir ki Kanuni alınmayacak motor. 3000ytl'ye alcağınız ikinci el cbr mı Kanuni mi daha iyidir diye düşünürseniz o zaman da Kanuni daha iyi çıkar.

cihans' Alıntı:
bu yazıyı yazman bile hataydı dostum tabiki honda 125 r

kendi motorun cbr125 olduğu için tabi ki honda diyorsun.

nedenleriyle beraber açıklarsan arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz burda. fiyat özellik açısından değerlendirelim mesela.

Marka tabikide önemli de burda benim dikkatimi çeken fiyatlara göre motor performansları burda Kanuni Honda ya nazaran bir adım öne geçiyor O yüzden Racer 200 e biraz daha yatkınım...

merssk arkadaşım zealsunun 200 race modeline de bakmanın tavsiye ederim. 2850 ytl olmuş fiyatı. hem de önde 2 disk arkada da tek disk var. ayrıca lastikler de daha kalın.

biz bildiklerimizi yorumlarımızı yaptık. ne alırsan şimdiden hayırlı olsun :rendeer:

Hmm Fikrin için teşekkür ederim arkadaşım onada bakayım şimdi :)

ylmzz kardeş çok saol valla araştırdım ne racer 200 nede cbr , ben zeal sun gs 200 alıyom abi :)

:) şimdiden buldum sanırım Gebzede Satan bir bayi var bakalım gidicem yakında....

merssk' Alıntı:
ylmzz kardeş çok saol valla araştırdım ne racer 200 nede cbr , ben zeal sun gs 200 alıyom abi :)

ben de bi ara bakmıştım da ondan söyledim. hayırlı olsun güzel seçim bence fiyat özellik oranı olarak.:) yakından görürsen motoru diğerlerine bakmazsın emin ol.

Abi , ne yapıyonuz siz yaww???

ABD ile Arjantin Askerlerini kıyaslamak gibi bişey bu..

Tabiki HONDA , tabiki HAYAT ONDA...

bana kalırsa hondaya 4milyar bayılma ma racer200 daha ucuz ve kalite ama tabiiki paran varsa hondadan şaşma derim

bana kalırsa hondaya 4milyar bayılma racer200 daha ucuz ve kalite ama tabiiki paran varsa hondadan şaşma derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar