kanuni racer 200 aldım

şansın varsa sorun yaşamassın yanlız bende alacaktım servisi bana en çok sorun yaşadığımız model deyince vazgeçtim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
servisten çıkamıyorlar diyorsun kardeşim kullanıcıya bağlı ben zealsun 125-47 cup kullandım servise bi kere gittim bakıma formalite olarak kanuni başımı ağrıtmaz zannetmiyorum olan olmuş bi kere :)
onu yakında anlarsın enbaşta arka frenin ötmeye başlıyacak kafayı sıyıracaksın biraz sinirli bi adamsan balyozla girersin motora:queen:

hayırlı olsn bende kanuni racer almayı düşünüyorum arkadaşta var bizim şimdiye kadar hiç sorun yaratmadı...

arkadaşlar ben racer ve yamaha rx 115 lik arasında kararsız kaldım sizce hangisi iyi olur acaba.

arkadaslar bence kanuni fazla kotulemeyelım bende 2004 model kanuni 125 seyhan var motorum su an 42,000 de ve daha bana sımdıye kadar onem lı bır arıza cıkarmadı daha lastıklerı fabrıka cıkısı duruyor ben samsun dayım ve ben bu motorla istanbula gıttım geldım eger bı motor kısa surede arıza verıyorsa kullanıcı da bır hata vardır

hayırlı uğurlu olsun! sen yeterki ona ii bak o seni üzmez merak etme!

arkadaslar bence kanuni fazla kotulemeyelım bende 2004 model kanuni 125 seyhan var motorum su an 42,000 de ve daha bana sımdıye kadar onem lı bır arıza cıkarmadı daha lastıklerı fabrıka cıkısı duruyor ben samsun dayım ve ben bu motorla istanbula gıttım geldım eger bı motor kısa surede arıza verıyorsa kullanıcı da bır hata vardır

ya herzaman öle değil tabiki. özellikle çin piyasası için hatanın hiçte (genel olarak) motorsikletçide olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
arkadasım motorun hayırlı olsun benimde kanuni racer 200 üm var gayette memnunum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlıu olsun sağlıktan kullanasın kardeş:)

dostum allah kazasız belasız ve cazasız kullanmayı nasip etsin sana güle güle kullan bende scooterimi satarsam skyteam 200 cadde modelini almak istiyorum

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun ben de racer 200 kullanıcısıyım ve çok memnunum sen ona dikkat et hiç bişey olmaz ben hor kullan mama rağmen hala hiç arıza yok youtubeye 41calamity41yaz bak benim makinayı görürsün
kazasız belasız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar