Kanuni Kanuni Puma 150

Arkadaşlar Kanuni Puma adında yeni bir model çıkarmış güzel bir şeye benziyo sizinle paylaşmak istedim...
Fotoğrafını koyamadım yardımcı olunursa sevinirim:cherry:

http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=Puma&Id=42&k=1

Özellikleri :

Motor Tipi: Tek Silindir 4 Zamanlı
Motor Hacmi: 147 cm3
Motor Çapı: 57x57.8 mm
Motor Sıkıştırma: 10,5:1
Motor Soğutma: Hava soğutmalı
Maksimum Güç: 11.56 HP/8500 d/d dev/dk
Aktarma: Zincir
Şanzıman: 5 Vites
Ateşleme: CDI
Çalıştırma: Elektrik / Pedal
Ağırlık: 122 kg
Depo: 14 litre
Ortalama Yakıt Tüketimi: 100 km/ 2,2 lt
Ön Süspansiyon: Teleskopik
Arka Süspansiyon: Helezonik yaylı
Ön Fren: Disk
Arka Fren: Tambur
Ön Lastik: 2.75 - 18 TUBE
Arka Lastik: 3.25 - 18 TUBE

Kullanım Kılavuzu

Moderatör tarafında düzenlendi:
3400tl bıraz pahalı ama göruntu guzel çift şase ama kanuni servıs parça bakımından kötü

Uploaded with ImageShack.us

Güzel motor.

Teşekkür ederim fotoğraf için:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------

3400tl bıraz pahalı ama göruntu guzel çift şase ama kanuni servıs parça bakımından kötü

3400 Tl buna verileceğine aslında ybr 125 veya cbf 150 alınabilir. Ama kaliteli bir üründe olabilir artık kullanan arkadaşlardan yorumları dinleyeceğiz:bounce:

Teşekkür ederim fotoğraf için:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------

3400 Tl buna verileceğine aslında ybr 125 veya cbf 150 alınabilir. Ama kaliteli bir üründe olabilir artık kullanan arkadaşlardan yorumları dinleyeceğiz:bounce:

Kazanmak icin risk almak gerek dostum:queen: Abi guzel diyorsunda herkez Honda, Yamaha alirsa Kanuni'nin, Mondial'in hali ne olacak:mrgreen:

Kazanmak icin risk almak gerek dostum:queen: Abi guzel diyorsunda herkez Honda, Yamaha alirsa Kanuni'nin, Mondial'in hali ne olacak:mrgreen:

Ben mesela kanuni windy s kullanıyorum fiyatına göre memnunum tabi puma da güzel olabilir göreceğiz :cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
o sıkıştırma oranına o hp değeri çok az! ayrıca o devir çok fazla ve o jant kolları çok harika rüzgar tutar çamur sıçratır..

aferim :cat:

bende kanuni tigrina var yan plastiklerini değiştireym dedim koskoca kuralkan da bulamaım buna nasıl güvenicez peki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:16 ----------

yazdıklarım sakın yanlış anlaşılmasın kanuniyi kötülemek için sölemiyorum motorumu seviyorum ama parça sıkıntısını çözemedim bir türlü

windy 150 yazıyor internet sitesinde, fakat modellerin içinde yok.. windy 150 çıkacak mı ?

Kanuni cup 100 ümü yeni aldım.Pumada güzel görünüyor..Fiyatına göre eder yani.

3400 artı 300 plaka şu bu 3700 :silent:bi kanuni kullanıcısı olarak bu tür seçeneklerde ''cbf alırım ybr alırım '' diyenlere ifrit olurdum ama şu meblayı verip kanuni alıcama :mrgreen:

3400 artı 300 plaka şu bu 3700 :silent:bi kanuni kullanıcısı olarak bu tür seçeneklerde ''cbf alırım ybr alırım '' diyenlere ifrit olurdum ama şu meblayı verip kanuni alıcama :mrgreen:

Nekadar fazla motor piyasaya sürülürse o derece rekabet artar böylelikle fiyatlar düşer ve bizde bundan yararlanırız:p:p

cesur abi bu model benim motorun üretildiği yerle aynı yerde üretiliyor jianshe fabrikasında ybr de zaten o fabrikada üretiliyor kalitesinden ödün vermeyecek bir motor bence alınabilir ybr yada cbf ye o kadar para vereceğime

cesur abi bu model benim motorun üretildiği yerle aynı yerde üretiliyor jianshe fabrikasında ybr de zaten o fabrikada üretiliyor kalitesinden ödün vermeyecek bir motor bence alınabilir ybr yada cbf ye o kadar para vereceğime

Kardeş güzel ozaman , kaliteli motor alacak arkadaşlar için seçenekler çoğalıyor:)

mrb. ben kanuni puma kullanıcısıyım motordanda hiç memnun deilim. 1.2.3 üncü viteste adam akıllı gitmior çok bagırıor vites yükseltme istio habire motor. 115 dende yukarı cıktıgını grmedim. servisinden hiç memnun deilim zaten hatta bgn kavga ettm.motorun 10000 bakımı yapıldı on tane motor kullanmayı bilen adam binecek üzerine bu ne ya diyeceğine eminim. yakıt 60-70 km arası deişior 2litre benzinle. hatta şikayet etmeyi bile düşünüorum ana bayiisine ama onlarında diyeceği belli orayı begenmiorsan başka yere git. lanet olsun bida mı asla almam. bin bin ikiyiz zararına satıcam bidamı kapımdan içeri girmesin kanuni. o kadar diorm yani.

Bende kullanıyorum ama memnunum şu anda... 4300km de... Benim de çıkabildiğim hız 110-115km/h ve bence normal bu motorun 150-160kmyi de görmesini bekleyemeyiz... Bir arkadaşıma verdim o benden oldukça zayıf ve biraz kisa, o arkadaş 130km yi gördü benim motorla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar