Kanuni Popcorn

Öncelikle Günaydın Herkese..

Arkadaşlar Biz Çiftçiyiz Hergün Tarlaya Veya Başka Bir Yere Gitmemiz Gerekiyor Bizde Düşündük Scooter Tipi Bir Motor Almaya Karar Verdik Önce Yamaha Bws Modelini Almayı Düşündüm Araştırdım Fiyatı Fazla Geldi. Şimdi Kanuni Popcorn Almayı Düşünüyorum.Daha Önce Bu Motoru Kullanan Arkadaşlar Varsa Bir Yardımcı Olsunlar.Benim İçin Hızı Hiç Önemli Değil Ayağımı Yerden Kessin Yeter.Ama Dayanıklılık Önemli Nasıl Bu Model Dayanıklımıdır? Yada Bu Tarife Uyan Bana Önerebileceğiniz Başka Bir Model Varmı?

Son düzenleme:
dayanıklı diyosan cin malından uzak dur honda aktiva fln al hiçbişi olmaz ona

bağ bahce diyosun çin mali ucuz diyosan en dayanıklıları cup modelleri derim . .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tarlada kullanacaksan scotter ların altı alçak olduğu için altı vurur bide iki kişi bindiğini düşünsene:farao: bence vitesli ybr 125 al :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

slm bwseye bak şaşma derim Antalya bolgesınde özellıkkle kırsal kesımde en cok tutulan ve rent car larda BWS vardır, yuksek ısı, nem, ve arazıda dayanıklı olan başını ağrıtmayacak bır makıne ararsan al derım
SEÇİM senin ıyı guneler
:cat:

tarlada kullanacaksan scotter ların altı alçak olduğu için altı vurur bide iki kişi bindiğini düşünsene:farao: bence vitesli ybr 125 al :cat:

altı vurur...doğru söylüyor edremitli...ama illede ucuz yollu bi şekilde aşıcam diyorsan popcornda pahalı kalır söliyim.ii bir motor bence arkadaşım kullanıyor,çok mutlu.

Scooter Bizim İş İçin Uygun Değil Anlaşılan.Cup Motolardan Hangi Modeli Önerebilirsiniz.

..... Arkadaşlar ,bence hem ucuz hemde dayanıklı .Ramzey.200.gy cross araziyede uyum sağlar memnun kalırsınız...

arkadaşlar kanuni popcorn veya bir yuki qs-70 atv almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi noolur yardım edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar