kanuni phantom

paran varsa sym wolf 250 al.tipse tip güçse güç.symde sağlam marka.al örnek bi bak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-2012-model-beyaz-renk-sifir-dir-94194647/detay
bu yorumları okuyunca sym nin bu motoru geldi aklıma
kanuni resmen calmış tipi farı herşeyi :D
ducati monstera da cok benziyor :D
5 bin tl verilmez beyler buna
buna 5 bin tl verecek adam sahibinden.com da bir hafta takılsın bir hafta araştırsın
neler denk geliyor orda
ilandaki motor baya iyi fiyatına göre

sym iyi bir cıkış yakaladı
güzel tasarımla iyi bir motor yapmışlar wolf gerçekten iyi bir motor
canlı olarak gördüm fakat kullanmadım gerçekten uzun yıllar kullanılabilicek bir yapıda gözüküyor

çift silindr olsaydı daha güzel olurdu bence çünki o fiyat çift silindire uygun bi fiyat :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu tek silindirli olması dezavantaj olmazmı sizce ?

genellikle şehir içinde kullanılacaksa tek silinidir tavsiye edilir ve iyi olur :) ( yakıt vb )

Uzun yol harici çift silindir masraf demektir.

tip olarak şahane bi motor ama 105 kmyı geçmiyor yokuş aşağı dik bi rampa olacak ki 110 yapsın

Abilerim-Kardeşlerim artık şu konuya tam bir açıklık getirelim bende motorumu değiştirip phantom almayı düşünüyorum. Kesin açık ve net cevaplar verin bende ona göre gidip alıcam veya almıcam.

Gidip cinliye niye 4.800 Tl vereyim.. Hadi bi Cb diyelim 10 Hp ile cok rahat 120 yapıyor... 3.800 TL

Honda CB, 125cc, 7.6 KW, 11 Nm/6000 d/dk, yani 10.3 Hp, O aradaki 0.3 beygiri sucuk yapmayalım :queen:

Bu arada 3.800 değil 3350 TL :cherry:

İşin şakası...

Bu arada çin menşeli motosikletlerin evraklarının gerçeği tam anlamı ile yansıtmadığına dair birçok yazı okudum.

Teknik verilerde, motosikleti daha alınabilir kılmak ve hakettiğinden fazla değere pazarlamak için bu tür ufak oyunlar dönebiliyormuş.

Belli beklentileri, tüm teknik veriler yeterliymiş gibi görünse de karşılayamıyor olması bu yüzden olabilirmi diye düşündürtmüyor değil?

İyice bir araştırmadan almak doğru olmaz !!!

Bu arada çin menşeli motosikletlerin evraklarının gerçeği tam anlamı ile yansıtmadığına dair birçok yazı okudum.

Teknik verilerde, motosikleti daha alınabilir kılmak ve hakettiğinden fazla değere pazarlamak için bu tür ufak oyunlar dönebiliyormuş.

Belli beklentileri, tüm teknik veriler yeterliymiş gibi görünse de karşılayamıyor olması bu yüzden olabilirmi diye düşündürtmüyor değil?

İyice bir araştırmadan almak doğru olmaz !!!
Çinlide silindir hacmine, silindir strokuna bir de sıkıştırma oranına bakıyorum ben, gücü torku az çok tahmin etmek için bunlar yeterlidir, gerisi hikaye.

arkadaşlar ben de almayı planlıyorum ama 4000 çok fazla..parça sıkıntısı falan olur mu onu da bilmiyorum..

bence elma ile armutu karıştırıyorsunuz phantoma bakdım adamlar street bike tarzı motor yapmışlar..zaten tarzıda tasarımıda küçük motor oluşuda bu yüzden. streetbike lar hacmi ufak seri şehir içinde sürüşü manevra kabiliyeti yüksek eğlenceli keyifli motorlardır.. yok 250cc olsun yok şu olsun yok hızı şöyle olsun mantığı saçma 140 km gerçekden bu motor yapıyorsa fazlasıyıla yeterde artar bile.. şehir içinde hangi trafikde 140 km hıza çıkabilirsiniz zaten yasal olarak yasak hemde şehir içinde tehlikeli. ancak uzun yolda.. kısaca motor bence amacı doğrultusunda üretilmiş gayet güzel bir motor yakışıda ekonomikse kronik arızasıda yoksa alınabilinir.. sym wolf diyen arkadaşlar sanırım fiyatlarını bilmiyor sıfırı 10 bin tl üstelik 250 cc lik motor 25.4 beygir olmasına rağmen son hızı 140km demek ki neymiş beygir ile son hızın bir orantısı alakası yok.. 25 beygirlik motorda 140 son hız koymuş adamlar 125 cc liğk motorda 160 km son hız koyabiliyorlar 180cc lik motorada 140 km son hız koyabilirler.. bunları es geçin öncelikle amacınıza uygun motoru almak olsun..

street bike istanbul içi trafikde on numara motor.. hem şehir içi hem uzun yolum var diyorsanız cruiserlara yönelin derim ondada 250cc yi geçmesseniz hem yakıt ekonomisi hemde gider bakım maliyeti parça v.b ekonominiz fazla olur ordan karınız olur.. yok arkadaş ben sadece uzun yol yaparım oda asfalt toprak yol karışık diyorsanız endurolara yönelin.. super sport düşünen adam zaten bu motorları düşünmez gider super sport alır direkman.. bu dediklerim vitesliler için tabiki scooter ayağı bam başka..

fiyatını bilmiyorum ama 3-4 bin tl ise phantom alınabilinir..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bencede bu konuya bir açıklık getirmek lazım. Merak etmedim değil bu motoru? Yok mu kullanan bir arkadaşımız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar