Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Bursa'dan İstanbul'a şimdi geldim. yaklaşık 3200 km de olan motorum 2 kez Bursa bir kez de Balıkesir yaptı. Çok şükür daha tık demedi. Kısaca daha önce de çeşitli arkadaşların ifadelerinde de belirtildiği üzere zamanında bakımı yapılan rodaj dönemi düzgün atlatılan bir motor hiç sıkıntısız yol alabilmektedir. Yaklaşık 500 km önce dişli değişimini ben de yaptım ancak 14 dişte yaşadığım tork kaybı son sürate aynı oranda yansıtmadı. Daha doğrusu beni tatmin etmedi diyelim

Ben de onu 13 dişe geri çektim. Şuan ise en ufak bir sıkıntı yaşamamaktayım. Motorun titreşimi azalmakla birlikte uzun yolda çok daha konforlu yol almaya başlamıştır. Son seferim olan Bursa turunda ki yolu bilen arkadaşlar hatırlayacaktır; onca rampada ne bir şişme ne de sıkışma yaşamıştır. Hız olarak da düz yolda 100-110 arasına oturup yol almayı başarmakla birlikte sıkıştırdığınızda +120leri zorladığı görülmüştür. Bu arada parça sıkıntısına gelince; ben şuana kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım bu konuda. Marka olmaksızın elinize örnek dişlileri alıp araştırdığınızda çok rahat istediğinizi bulabilmektesiniz. Hatta bulunmaz denilen arka dişliye bile Nazilli/AYdın'da rastladım. Gerisini düşünün..
Yüce ATATÜRK'ün bıraktığı en değerli hazinemiz olan Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhuriyet Bayramı HEPİMİZE kutlu olsun...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
bu arada arkadaşlar dişli oranlarında yapacağınız değişikliklerin motorunuza ne şekilde etki edeceğini görebilmeniz amacı ile ekteki hesap makinasını kullanabilirsiniz:
http://www.sprocketcalculator.com/
Not: Unutulmaması gereken tork kaybı çok yüksek olursa belirtilen hız artışına ulaşamazsınız.
Kısaca hızdan önce tork değerini göz önünde bulundurun!