arkadaşlar ön dişliyi 2 diş büyüttürdüm. Orjinali 12 dişmiş. phantomu olan arkadaşlar mutlaka değiştirin. 3 viteste 90 4 viteste 110 5 viteste 130a kadar dayanıyor. titreşimi biraz rahatladığı için azaldı. Zincir aralığı sebebiyle her 14 diş uymuyor. İstanbuldaki arkadaşlar kadıköydeki baymoto servisine gidebilir. Mondial mct 250 nin ön dişlisi uydu. işçiliği iyi usta rahatlıkla takar. zincir kısa 1 bakla kısa geliyor eklersiniz işlem tamam![]()
Cem kardeşim servisin koyduğu yağ shell yağ ? ben 7 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yok 20.000 km shell yağ ile gitmişimdir. Ben 5500 kmdeyim kronik sorunu vs hiçbirşeyi yok. Buji konusunda haklısın başlığı ile birlikte değiştirmekte fayda var.
acaba disliler değiştiğinde yokuşlardaki cekiş düştü mü bide 14 lük dişliyi nekadara aldnız ?arkadaşlar merhaba,
amato kardeşim garanti kapsamından çıkmaz. ustalığı iyi birine gitmen lazım, ben 2 saat uğraştım şahsen. zincir arağıkları geniş olduğu için piyasada bulman zor ben çok araştırdım. yaklaşık 1 saat mct nin dişlisini eyeledim . Zincir kapağını görünmeyecek şekilde biraz kesiyosun. Dışardan görmen imkansız ama ( dişlinin girebilmesi için).
ahmet kardeş sahibindendeki ilan benim ilanım aslındaresim yayınlamama gerek yok yani. 7600 km ye kadar mekanikte hiç bir sıkıntı yaratmadı. Tipik olarak montaj hataları yüzünden ufak sorunlar yaşamıştım sadece. Kastamonu-abanadan 8.buçuk saatta istanbula gelince notumu verdim ama yoruldum epey bi
maxi hevesim debreşti sym gts alıp yayıla yayıla gidesim var
sağalıcakla kalın.
acaba disliler değiştiğinde yokuşlardaki cekiş düştü mü bide 14 lük dişliyi nekadara aldnız ?
helal olsun toprağam ben 9 saatte ybr ile gittim neredeyse mola vermedim denebilir en fazla mola 20 dk oda bir kere diger 3-4 mola 4 bilemedin 5 dk.. istanbul abana yalnız..abana istanbul 10 saati geçiyor..abanadan devrekani ye gelene kadar akla karayı seçiyorum zatenarkadaşlar merhaba,
amato kardeşim garanti kapsamından çıkmaz. ustalığı iyi birine gitmen lazım, ben 2 saat uğraştım şahsen. zincir arağıkları geniş olduğu için piyasada bulman zor ben çok araştırdım. yaklaşık 1 saat mct nin dişlisini eyeledim . Zincir kapağını görünmeyecek şekilde biraz kesiyosun. Dışardan görmen imkansız ama ( dişlinin girebilmesi için).
ahmet kardeş sahibindendeki ilan benim ilanım aslındaresim yayınlamama gerek yok yani. 7600 km ye kadar mekanikte hiç bir sıkıntı yaratmadı. Tipik olarak montaj hataları yüzünden ufak sorunlar yaşamıştım sadece. Kastamonu-abanadan 8.buçuk saatta istanbula gelince notumu verdim ama yoruldum epey bi
sağalıcakla kalın.
arkadaşlar merhaba,
sağalıcakla kalın.
helal olsun toprağam ben 9 saatte ybr ile gittim neredeyse mola vermedim denebilir en fazla mola 20 dk oda bir kere diger 3-4 mola 4 bilemedin 5 dk.. istanbul abana yalnız..abana istanbul 10 saati geçiyor..abanadan devrekani ye gelene kadar akla karayı seçiyorum zatenarpalıkbaşı yaralıgöz offf off :queen:
piyasayı araştırmak lazım ben biraz bakındım mct dişlisi ufak törpülemeyle oldu. zincirin ebatını unuttum servisin bilir ebatını. nasıl bir zarar verebilirki ? motor rahatlıyor, vites aralıkları uzuyor. şahsi görüşüm hiçbir zarar vermiyor.Abana hocam açıklama için sağol yani bire bir alıp takacagimiz bi dişli yok anladığım kadariyla bide arkadaşlarin bazıları zarar verir diyolar bu dogrumu
Bu bayramda bende ankaradan başka yol olmadığı için mecbur ilgaz tarafından gittim abi o ılgaz yolları ne öyle adam asfalt yerine kaldırım taşı kaplamiş yola sanırsın bankalar caddesi :queen: çok güzel virajları inişli çıkışlı fakat en aşa 250 cc motor lazım ybr ile olmadı..Gnelde karabük üzerinden gider gelirim..çankırı ılgaz falan filan hem inişi çıkışı çok hem yol uzuyor..heleki abana dan dönüşte küllüm yokuşşben çok keyif aldım kardeşim, ılgazdan doğru gittim . devrekaniden sonra 5 yerde durup özlem gidermişimdirgelirken tek geldiğim için taktım kulaklığı basabildiğim kadar bastım
abana istanbul arası 8 buçuk saatte rahat alınabiliyormuş.gayet güzel bence. arabayla 7 saatte gitiyodum motorla çok fark etmedi
abana cesaretinden ötürü tebrık ediyorum 600km yol yapmak kolay degil 13 bglik motorla hele. uzun yolda yorucu ve güçsüz kalıcak tabiki sana şöyle gs 500 yada bi er 5 anca paklar diye düşünüyorum bu saaten sonrakanunıye 5bin vermeden evel tanıssaydık kawasaki er -5 için yönlendırırdım seni 110la gittgin yolu 200le seyrederdin
![]()