arkadaşlar ön dişliyi 2 diş büyüttürdüm. Orjinali 12 dişmiş. phantomu olan arkadaşlar mutlaka değiştirin. 3 viteste 90 4 viteste 110 5 viteste 130a kadar dayanıyor. titreşimi biraz rahatladığı için azaldı. Zincir aralığı sebebiyle her 14 diş uymuyor. İstanbuldaki arkadaşlar kadıköydeki baymoto servisine gidebilir. Mondial mct 250 nin ön dişlisi uydu. işçiliği iyi usta rahatlıkla takar. zincir kısa 1 bakla kısa geliyor eklersiniz işlem tamam
Cem kardeşim servisin koyduğu yağ shell yağ ? ben 7 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yok 20.000 km shell yağ ile gitmişimdir. Ben 5500 kmdeyim kronik sorunu vs hiçbirşeyi yok. Buji konusunda haklısın başlığı ile birlikte değiştirmekte fayda var.
kusura bakma abana ben servisin koydugu yagları açık yag olarak biliyordum ucuza kaçmak için. yag seçiminde kaliteli koyuyorlarsa tabiki sorun olmaz. bu arada ön dişliyi büyütmüssün ben anlıyamadım titreşim için arka dişli küçültülmezmi ? ön dişli büyümesi yüksek hızlarda titreşim ani kalkışları serileştirir diye biliyorum. örnek bisikletin 1nci vitesi en büyügüdür ama en serisidir ve en yavaşıdır. bisikletin altıncı vitesi en küçügüdür ama son hızı en yüksegidir. motorda böyle arka dişliyi küçültürsek serilik azalır fakat son hız artar yada son hızdaki titreşim azalır. ben anlıyamadım açıklayıp yardımcı olursan sevinirim

sanırım bilmedigim şeyler var paylaşarak ögrenicez

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
5.500 km bence motoru tanımak için ufak bir rakam bi 30bin olsun fakat sen 30 bin yapana kadar ben alırım sanırım

ben phantomu begenenlerden biriyim sıfır fiyatı bence pahalı piyasada daha iyi alternatifler var ama 2nci elinin piyasada oturmasını beklıyorum 3.800e düştü bile. kışa dogru tahminim 3e düşer ne kadar çok phantom satılırsa 2nci el piyasası o kadar düşük olucak belkide 2 -3 sene sonra 2.500 tl olarak görücez 2nci elde... 2nci ele 3bine düşerse ki kışın düşücek bence phantom almak çok mantıklı tabi mr destro 250nin fiyatlarıda o civarlara düşmezse.
Abana ayrıca sana teşekkür ederim sayende phantomu tanıma fırsatı buluyoruz paylaştıgın bilgilerden ötürü bütün arkadaşlarım adına teşekkür ederim daha sitede ne phantom kulanıcıları var gezmekten yazamıyorlar
cümleten saygılar herkeze