rakip firmaların adamlarıda ürünleri karalamak için bu taktiği kullanıyor diye duymuştum....bi yanlışlık olmasın...internette forum sitelerinde popüler video sitlerinde taraftar oldukları ürün hakkında kamu oyu oluşturup sanki bilgi paylaşıyomuş gibi ürünü pazarlıyorlar DİKKAT !
Şu verileri alda bizde ne yakıyor görelim. Doldurup durma kardeşim
Şaka bi yana 100 km de kaç lira yakıyor. kaç lt tüketiyor acaba ? Phantom sahibi arkadaşlar test eder misiniz ?
4 Gözle bekliyorum verileri :sunny:
http://www.motosiklet.net/forum/mot...ari-bilgi-paylasim-basligi-6.html#post2673724bi arkadaş demiş 150 yi falan bulacağını düşünüyorum hız olarak.
malesef dostlar, motosikletler görüntüsüyle şekliyle orantılı olarak hızlı gitmiyorlar.
üzerindeki motora bakarsın: hmm 180cc 13 beygir, birşeyler anlıyorsan veyahut bişey anlamayıp da harbici motorsikletlere meraklı olup da incelemeler yaptıysan 1 ay falan. bu motorun 150 yapamayacağını, bunun bir insanın fikri veya yorumu değil, o makinenin limitiyle alakalı olduğunu biliriz. bir motorun 140-150 km ye ulaşması için en azından 20 beygir üzeri olması gerekir.
motorun şekli güzel sizler 100-110 km civarlarında takılın ve dahasını beklemeyin. makinenizi sevin limitlerini bilin.
Mesele kilit değil kanunin malının arkasında durmaması yoksa 60 tl lik bir ürün cçok problem değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
Arkadaşlar sizi bir konun hakkında uyarmak isterim ben işletme üzerine yüksek lisans yapmaktayım firmaların bazı yenı satış stratejileri var bunun bir koluda internet
Nasıl oluyo internetten firmların net work ler var yani köstebek pazarlamacı
Kısaca Şöyle anlatiyim internette forum sitelerinde popüler video sitlerinde taraftar oldukları ürün hakkında kamu oyu oluşturup sanki bilgi paylaşıyomuş gibi ürünü pazarlıyorlar DİKKAT !
merhabalar haftaiçi çalıştığım için giremiyordum siteye.benimkinin dediğiniz türden bir ses gelmiyor.bir vida gevşese bile titreşimle rahatsız edici bir ses bırakabilir. al eline sık hepsini ne varsa.Arkadaşlar kesinlikle zenon taktırın tabi akü sorunu vsvs sorun ilerde olabilir ama görüntü park ledlerle ve deponun yanlarındaki ledlerle muhteşem.resimlerinden daha iyi görünüyomuş diyip yanımdan geçenleri zevkle dinliyorum.motorum işlek bir caddeye park ettiğimden günde en az 2 kişi dükkana girip özelliklerini vs soruyor.
bordomavinin nereye çıkmak istediğini anlayamadım.anlayan varsa lütfen anlatsın fıkrayla başlamış ve aniden bitirmişhaftaya 2.bakımına sokucam şuan 1700 kmde
saygılar
85 liraya aldım zenonu servisime taktırdım zaten. gayet şık . 8000lik aldım gayet iyi aydınlatıyor. sirkecide tex motordan aldım ayrıca arka selenin üstüne monte edilebilen görünüşü bozmayan körüklü racing tex marka çantada aldım ordan gayet şık oldu tavsiye ederim. lastiklerle yazı atlatıcam kuru yolda tutuşu çok güzel ama yağmurda vasat . çoğu orjinal lastik nedense böyle. kışa girerken biraz aşınsın bende 15 taktırıcam kaliteli bir marka tercih edicem. ben ciddi ciddi lastiğin bitimine kadar yatırdım ya düşücem ya çıkıcam dedim savurdu biraz. fazla şey beklememek lazım daha kalın büyük ve yağmurda kaymayan lastik işimizi görecektir.ben dün ara bakım yaptırdım yağını 2.kez değiştirdim 1800 kmde şuan. mondi arkadaşım benim tozluk düz.zaten kısacık bişey takma.ben birkaç resim çektim ama facebooktaki adresime atabildim beni ekle sefa senol siyah tşörtlü olan . ekle beni burda paylaşım yavaş ordan konuşalım istersen.