arkadaşlar benim merak ettiğim konu son hızı nekadar bu motrun beygiri çok düşük geldi 180lik makineye göre cc ne göre özelikle 135 lik mondial mh drift le aynı beygir ama cc bayaga fazlaona oranla vitesler arası uzun demişsiniz 1. 2. 3. 4. ve 5. vitesde 7 bine gelinceye kadar kac yapıyor (yanı 1. vites 7 bin devirde duz yolda kac yapıyor v.b) yakıt nasıl? 100km de nekadar hiç ölçeniniz var mi devirli veya 6 binlerde.. bide cc ve dişli değiştiren arkadaşlar güç farkını tam terif edebilirmi mesale 100 yapıyordu şuan 120 yapıyo gibi böğle bir motorun 120 130 u görmesi gerekiyor kilosu cc sine bakılınca ama işte bu beygiri bukadar az oluşu büyük sıkıntı..
afyonda çok aradığım ancak bulamadığım ls2 beyaz kaskın siparişini de verdim. umarım haftaya kadar gelir servis bakımından sonra depomu doldurup gezebilirim rahatça.
http://www.camgoz.com.tr/asp/product/945/LS2-FF-351-BEYAZ bu kaskı kullanacağım. mont arayışım ise devam ediyor. mont konusunda yardım edip yol gösterecek varsa memnun olurum. syg.
Teşekkür ederim..Hayırı olsun öncelikle kazasız belasız sürüşler diliyorum. Merak ettigin bir durum olursa açığız..![]()
Phantomun orjinalinin yukarıdaki olduğunu nereden çıkardın? Ya Phantom o modelin orijinali ise? Sonuçta bu modeller dünyada bir çok ülkeye verilir. Ama geliştirmeler firmalar kendileri yapıyor. Hatta Xtreet dediğin model de çin üretimidir. Herkes biliyor ki modeller bir birini taklit ediyor. Burada bence bakacağımız şey benzer tipi var mı yok mu değil. Bu tip güzel mi ve kaliteli mi? Phantom kullanıcıları buna karar veriyorlar. Genelde de beğeniliyor.
Makina hariç kabasını alıp gelmiş Kanuni. Bu motorun ilk çıkışı Taiwan ve Şili bölgelerinde daha sonra Japonya - Çin - Türkiye - Almanya diye sıralanmış durumda araştırmadan konuşmayın ve orjinal dediğinizde bu makina bizdeki gibi itecekli değil "üstten egzantrkli , yağ radyatörlü , 180cc modeli 15hp 200cc modeli 20hp olan bir makinadır. Almanyada 150cc olarak üretilmektedir.