dostum bu tiger le yasadıgın olaylar ne cok merakm ettim de nası yani neler cektirdi sana bizle paylassana bende 150 seyhan almayı düşünüyorum ya oınun hakkında bilgileriniz var mı
Dostum hala şikayetini yazmamışsın.. Merak ettik..
Ayrıca serviste isyan eden arkadaşa söyle , makinelerde sıkıntı olmazsa aç kalır..
Tiger normal olarak çok kaliteli bi makine değil ama senin kadar isyan edenini ilk kez gördüm.. Kusurlu mal satın almış olmayasın...
Ya hocam adamlar fabrika kurdu kocaman devasa tesis, burda ne yapıyorlar merak ettim simdi iyice. Kanuninin bi kac modelinin tiger da dahil %100 türk oldugunuda bir kac servis arkadastan duymustum, bu adamlar kanuni bayisi falanda degildi, ama duyuluyo motorcu camiasında bi sekilde, baska bi servise götürmeyi denedinmi makinayı
Slm . valla bende Kanuni bobcat modeli var çok iyi servis mervis gördüğüm yok periyodik bakım dışında motor şu an 4500 km de...
furkankly dostum benimde birkaç arkadaşımda tiger var.elektirik tesisatında büyük problem yaşadı tesisatı komple değiştirdi.190ytl ye patladı galiba.ayrıca vibrasyon için 15'' dişli taktırdı sorunları tamamen halloldu.dişli kanuninin parça listesinde var.elektirik tesisatı için güzel bir ustaya görün.tek sorunun boyada solma olacak o kadar merak etme....
4500 km de daha ne olcak du bakam :cat:
Valla bızım servıste Kanunı servısten ıstıfa eden bı adam var cok severım kendısını yalan olmaz neler dedı Kanunnı hakkında motorlardan bıkmıs yedek parca dan bıkmıs musterılerın tepkısınden bıkmıs ıstıfasını vermıs cıkmıs :farao:
tiger cilerin hepsi ağlıyor bu motordan