arkadaş doğru söylüyor iki markada çin malı
fakat kanuninin 35 modelinden 20 adeti türkiyede montajlanıyor
gerikalan 15 adet doğrudan çinden geliyor bunlarda atv ve scooterler
yani vitesli kanunilerin çoğu istanbulda ki fabrikada montajlanıyor
parçalar çinden geliyor , türkiyede montajlanıyor bu yüzdende tük malı deniliyor
birtek bobcat 150 taiwanda pgo pgx firması tarafından yapılıyor oda zaten kanunınin en pahalı scooter i
arkadaslar kanuni taiwan malıdır cpi adinda 1 firma üretiyor
amerika, endonezya, tayvan, sangay, avrupa gibi
ülkelerde üretiliyor herhangi 1 kanunı motorun sasi nosunun oldugu yere bakın
cpi motor.co yazdıgını göreceksiniz
ayrıca motora bakmak zamanında benzin almak degildir
elbet yagına suyuna kayısına bakcan sadece benzin koymakla olmuyo sakin kullan periyodik bakımını yaptır seni sırtından indirmicektir
şikayet edenler ya motodan anlamıyo yada kulakdan dolma hareket ediyo
1 çinli yolda kaldı diye taiwan, kore, japon, macar vs bunların suçu ne?
önce üretici firmayı arastırın sonra kullananların yorumunu dinleyin
hangi motor ne kadar dayanıklı ne gibi sorunlar çıkartıyo bunları öğrenmeden
yola cıkmayın en dogru karar senin verdiğin olanıdır![]()
:queen::queen::queen::queen:06bluedragger' Alıntı:arkadaslar kanuni taiwan malıdır cpi adinda 1 firma üretiyor
amerika, endonezya, tayvan, sangay, avrupa gibi
ülkelerde üretiliyor herhangi 1 kanunı motorun sasi nosunun oldugu yere bakın
cpi motor.co yazdıgını göreceksiniz
ayrıca motora bakmak zamanında benzin almak degildir
elbet yagına suyuna kayısına bakcan sadece benzin koymakla olmuyo sakin kullan periyodik bakımını yaptır seni sırtından indirmicektir
şikayet edenler ya motodan anlamıyo yada kulakdan dolma hareket ediyo
1 çinli yolda kaldı diye taiwan, kore, japon, macar vs bunların suçu ne?
önce üretici firmayı arastırın sonra kullananların yorumunu dinleyin
hangi motor ne kadar dayanıklı ne gibi sorunlar çıkartıyo bunları öğrenmeden
yola cıkmayın en dogru karar senin verdiğin olanıdır
Terrorizer' Alıntı:Ya arkadaslar baslik ile cok alakali olmasa da ben de bahara dogru saglam bir scooter almanin pesindeyim o yuzden forumun altını ustune getirdim =)
Butceme ve isteklerime en uygun Keeway ARN 150 gibi gorunuyo simdilik. Gonul ister piaggiolardan birini kapalım ama sıfır fiyatları malum.
Kanuni'nin tavsiye edeceginiz modelleri nelerdir ?
titanxxx' Alıntı:arkadaşım o kaweymi nedir o markadan alacan bi parçası bozulacak parçayı bulamayacan 1-2 ay bekleyecen parça yine yok en sonunda gidecen biyerlere parça uydurmaya çalışacan oda tam olmayacak ama sen öyle binmeye başlayacan senin için rahat edermi yarım yamalak parca ile motora binmeye ??????? kanuni al derim
Terrorizer' Alıntı:Cidden keeway'in bu kadar yedek parca sıkıntısı oluyo mu ya ?
DARKDIAMOND' Alıntı:Kanuni'nin bazı modelleri Çin malı değildir.Bobcat,Popcorn ve Deer152 bunlara örnektir.Ama benim kullandığım Storm150'de Çin malıdır ve beni çok üzmedi.Daha iyi makinalara -bazen nefesi yetmesede- ayak uydurabiliyor.Eğer daha iyi bir makina alacak paran yoksa tavsiye ederim.
cupların otamatikleri varmı
alttaki arkadasa usteki arkadas vermiş cevabını
artık yamaha bile çinde motor yaptırırken cıkıpta kanuninin baska biyerde dha kaliteli yaptırdıgını dusunmek bile komik gelio bana acın her parcaya bakın made in china yazısı yoksa olan made in p.r.c dir!!!
:queen::queen::queen::queen:
hala kanunı taiwan malı diyor yaw...:farao:
yaw ben doğrusunu ilk sayfada yazdım yazdıklarımı kafamdan sallamadım yada birinden duymadım
kuralkan müdürü kendisi show tv de acıkladı motorların nerelerde yapıldığını