twona arkadaşıma kaltılıyorum insalnar eline geçernlerin bir üstünü isterler her insanda bu vardır bir elinde ay bir elinde dünya olsa güneşide isterler bu insanların doasında var yadırganacak bişey değil ama önemli olan elindekiyle yetinebilmektir ben ilkı defa bu gün burda gördüm araştırdım bence ihtiyaç için oldukça güzel kullanışlı aklımda ybr vardı biraz daha param olursa cbf 150 vardı ama bu bana mükemmel bi alternatif gibi geldi sanırsam artık hedefim bu motor
seyahat ihtiyacını karşılıyorsa
güç: 2 kişi +yük sorun yoksa
yakıt : cebine dost ise
hız: 120 gayet iyi türkiye iiçin şehirler arası olmadığı takdirde fazla bile
rahatlık : bu çok önemli vede buna sahip
fiyat : daha ne olsun ybr den ucuza geliyor
görünüş : hava atmak dikkat çekmek veya farklılık yaratmak peşinde koşmayanlar için gayet yeterli
ee neden bu motor olmasın
yusuf18 kardeş
senin işini biliyorum vede çok iiy anlıyorum bu motor hakkında bişey diyemem nede olsa denenmiş bişey sayılmaz
fakat sana en iyi tavsiyede bulunayım al bi 50-60 70-80 li yılların bmw sini bozulmaz kırılmaz sızlanmaz banamısın demez dağ taş bayır çayır dinlemez yakıtı ise senin şimdikinden azdır fakat günümüze göre çok da iyi değildir senin konumuna fazla gelmemesi lazım (şimdikinden dolayı)
hatta iki tarafa da sepet tak arkaya da romork at
fakat tek ve en büyük dezavantajı yedek parçası

bmw nin yedek parça problemi olmasaydı türkiyede en ideal en baba motor o olurdu