kanuni mi - ramzey mi

bu işlerde kazııgı kimin yediği belli olmaz cogunlukla alıcı magdur kalır .alıcı akıllıca davranmassa adamın agzından bıraz laf almaya calıs motoru guzel incele ceksiine özellikle bak motru dinle tabi anlıyorsan anlamıyorsan yanında alnlayan birini götür derim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------

uniqe çin düşmanı :mrgreen:

bende ybr varmnı ötesi.:)

işte ne kadar yazıkki bu bnm ilk motorum olacak inş. hiç anlamam sadece çekiş vs. nasıldır gibi işlerinden ve anlayan tanıdık kimsede yok bu yüzden 2. el düşünmüyorum yoksa anlasam zaten hondadan başka bişey almam cbf cbr si hepsi ayrı güzel ama 2. el den anlamam (cbr başlangıç motoru deil biliyorum )

düşük cc olsada bir racing motoru motor deneyimi olmayan biri üstünde bi hayal etsene ama hiç tecrubem yok scooter bile sürmedim sıkıntı olmazmı sence ilk gazı verdiğim anda :D

Ne Ramzey kulllandım ne de Kanuni ama şunu söyleyebilrim ki gözlemlediğim kadarı ile Ramzey daha dürüst ve müşterisini yarı yolda bırakmayan bir firma.

Bende öyle düşünüyorum en azından ihracat bile yapıyor bu bile iyi bir göstergedir.. kanuni kendi sorunalrı ile uğraşıyor malesef yok servis yok disbirütörlük felan..

arkadaşım hiç uğraşma ikinci el falan ağrıtma başını git direk kanuni breton 125 siyahın üstüne otur emin ol ki seni ne yolda bırakır nede bayırda tepe tepe kullan harika motor hepsini sürdm ama kanuni breton bi başka kalkışıyla gidişiyle herşeyiyle tek kelimeyle MÜKEMMEL ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar