Kanuni Leopard Yeni motorum

Titreme , Sarsılma hiç yok Neredeyse eski motorum Windy S 150 , Windy'e göre Farları çok çok iyi Özellikle selektör çakabiliyorsun uzunları açmadan bu ayrı bir güzellik katmış , ve Uzunlar yeterince uzaklığı yüksekliği ileriyi gösteriyor , sadece ön fren disk - balata kısmından ses geliyor oda motor yeni oldugu için sanırım zamanla aşınıp yerine oturur, Yeni motor alıpta ön fren disk - balata kısmından ses gelen oldumu aranızda yeni 0 Motorda

[url=http://hizliresim.com/Ml4MZ9][/URL]

Son düzenleme:
Sağolun arkadaşlar . Sıfır motor alıp ön disk balatadan ses geleniniz oldumu ? alışma süreci diskin balataya balatanın diske ?

Motosikleti
BWS 100
Sağolun arkadaşlar . Sıfır motor alıp ön disk balatadan ses geleniniz oldumu ? alışma süreci diskin balataya balatanın diske ?

hayırlı olsun hocam.
Alışma süreci olabilir balata disk arası. Çok ta rahatsız ettiyse, sökün balataları hafif bi zımpara geçebilirsiniz. Balatayı söktüğünüzde elinizle yoklayın, üstünde gezdirin elinizi. Fabrikadan çıkarken çapak falan kalmış olabilir, hafif zımpara halledecektir.
İçine de sinmiyorsa, servise bi baktır en iyisi.

500km'de discovery almştm bende lifan marka bu motorada çok benziyor ondada dediğin ses vardı ama 1500km geldim ses devam ediyordu sonrasında sattım zaten. Üretim hatası sanırım o genel olarak var bu motorlarda servise ilk bakımta anlat durumu düzeltirler.

hayırlı olsun hocam.
Alışma süreci olabilir balata disk arası. Çok ta rahatsız ettiyse, sökün balataları hafif bi zımpara geçebilirsiniz. Balatayı söktüğünüzde elinizle yoklayın, üstünde gezdirin elinizi. Fabrikadan çıkarken çapak falan kalmış olabilir, hafif zımpara halledecektir.
İçine de sinmiyorsa, servise bi baktır en iyisi.

Teşekkür ederim yorumun için , Servise gittim bunda birşey yok dediler için rahat olsun dediler . 400km Bakımına kadar böyle kullanayım eğer geçmezse bir kaç işlem yaptırırım . Şimdilik motorun bakım Km sini bekliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

500km'de discovery almştm bende lifan marka bu motorada çok benziyor ondada dediğin ses vardı ama 1500km geldim ses devam ediyordu sonrasında sattım zaten. Üretim hatası sanırım o genel olarak var bu motorlarda servise ilk bakımta anlat durumu düzeltirler.

dediğin gibide olabilir. En kötü ihtimal Bakım KM sine kadar beklicem böyle kullanıcam seste düzelme azalma olmazsa Farklı bir balata (yenisi) ile bu sorun gidicektir sanırım

benim arka balatalardan ses geliyordu :cherry: 5000km sonra geçti :cyclopsan

bu motor üstten egzantirikli galiba? cbf150 kopyası motor bloğu.

benim arka balatalardan ses geliyordu :cherry: 5000km sonra geçti :cyclopsan

bu motor üstten egzantirikli galiba? cbf150 kopyası motor bloğu.

Bu motorda Honda Motoru kullanılmış alırken araştırdım yoksa GT170 alacaktım ama Konfor olarak ve arızasız olarak bunu söylediler . GT170 ler arıza çıkarıyormuş sürekli

sağolun arkadaşlar Fiyatı sölicem Faturada yazıyor . plaka ruhsat sigorta vesayre 275 TL civarı tuttu

Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin çok güzel motor aldın kırmızı olanından bendede var konforlu vede sağlam

Ben windys150 devam ediyorum. İkisini kıyaslarsan sevinirim.
Bu arada bence kanuni bajajdan sonra kendi markasını iyice boşladı gibi..

Ben windys150 devam ediyorum. İkisini kıyaslarsan sevinirim.
Bu arada bence kanuni bajajdan sonra kendi markasını iyice boşladı gibi..

İkisi arasındaki Farkı soruyorsan , Windynin arka amortisor yaylı çift, Leopardın hidrolik çift yaylı , bunların dışında gerçekten sarsıntı yok motorda titreme vb. Farları çok iyi uzunlar araba farı gibi yeterince uzagı gösteriyor . Windynin uzunlar neredeyse kısalarla aynı çok problemdi bu benım için gece sürüşte. bunların dışında Uzunlar dışında selektör koymuşlar çok hoşuma gitti selektör çakıp duruyorum yolda :D ayrıyetten Leopardın motorunda honda motor kullanılmıştır. ve Windye göre benzin Tankı sanıyorum 6Litre civarı daha fazla büyük

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar