kanuni hussar 2006 sorun?

selam arkadaşlar kanuni hussar 2006 model sahibiyim motorum 125 cc idi alt motor yaptım 150 cc komple piston sekman krank volanlar egzantirik değişti ama kalkışta sorun var kalkarken motor boğuluyor nedenini anlamadım ama boğuluyor arkadaşımda 150cc hussar var o cadddede yan yan giderken ben boğuluyorum yardım ederseniz sevinirim:pale::pale::pale::pale::pale:

Dediğin gibi değiştirmişssin motorun bi alışma süreci war aynısını ben yaşadım 1000 km sonra motorun yağını değiştirdim yağ böyle kapkaraaaa çıktı içinden yeni CASTROL yağ koydum o boğulma vs hepsi düzeldi ama ben motoru büyütmedim 150cc di zaten sadece parçaları değiştirdim.

abi anladımda motorun rodaj olayınımı diyosun peki bu rodaj zamanınd motoru kaç km hızla kullanim en fazla

evet tüm parçalar 150cc ye uygun takıldı itina ile topladık ve ama yoldda boğulma beni çok üzüyor arkadaşım aynı motorla caddede yan yan ben boğuluyorum benzin döküp yakıcam yha bukadar para harcadım motoru boyatıcam ama böle olunca içimden gelmiyorr:(:(:

bu silindir buyultme şi baya bi sorun yaratıyor herkeze duzugn oalnıda fazla yol gitmiyor :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar