KaNuNi HuSSaR 125cc

Arkadaşlar benim gibi kanuni hussar 125e sahip olanınız varmı?? Varsa ne gibi modifikasyonlar yaptınız?? Gelin kıyaslıyalım hussarları muhabbeye varmısınız? bekliyorum...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ELBET ÇIKAR BİRİSİ ...:queen:

Süper Moderatör (BBRR)

Bunu gördükten sonra diğerlerini beğenmek zor dimi......

Son düzenleme:
Barış abi adisin ya başka lafım yok sırf benim gitmemi bekledin :cyclopsan ve şekili çaktın abi inanmıyorum ya süper olmuş Bora abinin eline sağlık :cat:
neyse bizde eski yol arkadaşımızın akşam görüntüsünü atalım :bounce:

dsci001107nq.jpg

dsci001000lh.jpg

dsci000902ni.jpg

dsci000404cb.jpg

dsci000300nd.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Rüzgarın Oğlu' Alıntı:
Arkadaşlar benim gibi kanuni hussar 125e sahip olanınız varmı?? Varsa ne gibi modifikasyonlar yaptınız?? Gelin kıyaslıyalım hussarları muhabbeye varmısınız? bekliyorum...:queen:
yaf o neon lambaları nereden aldın florasanmı o ben bugün 3-5 modifiyeciye baktım florasan yoktu olanlardada 50cm. den kısası yoktu.. bende hussar'ın ön çamurluk ile arkaya bezin deposunun altına takacağım ama nerden alsam ve bu florasanları nereden alacaz, elektrikçilerdekiler pek iyi bişeye benzemiyor..

hussar 125in üzerindeki motor hakkında sahibi olanlardan yorum almak istiyorum. zira 2006 model klasik scooter dizaynına sahip klasik bir model çıktı.motoru hussardakinin aynısıymış.istanbulda aprilia scooter im var. yazın antalya için alacağım. fiyatıda ehven.1559YTL.motorunu bilmediğim için yardım lütfen.

bence aydınınki daha güsel :p

kanuni kullanan arkadaslar deer 152 hakkında bilginiz varmı 4058 ytl edermi sizce otomatik tipide güzel kullanan varmı acep:)))

Baris selamlar ve forumdaki herkese..
Yeni uyeyim, bende Kanuni Hussar 2004 125cc Kırmızı var.En kısa zamanda fotograflarını koyacagım.
Yapabildigim aksesuar simdilik orta sehpa altına ve arka camurluk altına 60'lık mavi led (kırmızı bulamadim), saginda solunda stickerler ve far icinde 7 renkli neon var.Yakinda jantlar icin mavi neon alacagim.Almanyadan Hussar (CPI) icin Angel far kiti getirtecegim.
Ama Baris senin canavari gorunce agzim acik kaldi.Ben istanbulda otururuyorum.Bu renaji nasil nerede yaptin.buralarda yapabilecegim bir yer varmi.
Simdiden cok tesekkurler.

barıs abı sen bunu nasıl yaptırdın bole yaw?yaptırırken ne dedın???
süpper olmus yaw
ama benım honda beatım cok daha gözelllll:queen:

geç kalmadım demi : ))..
öncelikle aydın abi keyfın yerındedır.konusmak nasip olmadı uzun zamndır umarm ıyısındır...
buda benim hussar..2005 model 3000 kmde:) allta ıkıtane ledlı neon lamba var..yanlardada stickerlar..daha guzel fotolarda var ama suan bulamadm bulunca onlarıda yollarım...
spa03188an.jpg

hussar2mw.jpg

spa11252mh.jpg

rüzgarın oğlu..sen bursa'danmısn ! nası karsılasmadık biz ya :)

Son düzenleme:
yaw rüzgarın oğlu ne oldu bunları görünce senin husarın fotosuynu koymaya çekiniyormusun nedir neden seninkilerin fotosunu hayla göremedik yaw sende koyda görelim yaw

Forumdan Uzaklaştırıldı
nazar degmesin hussarıma bence sadelikteki güzellik daha iyi
:cat:

nasıl resim eklicem yaa

Son düzenleme:
selamın aleyküm

merhaba beyler kanuni hussar 125' in CPI veya çin malı oolup olmadığını nerden anlarım.herhangı bır yerıne bakıp anlayabılıyormuyuz veya etıketı flan varmı.
Bilgilendirilirsem sevinirim.şimdiden tesekkurler

sahibinden com da baktıgın hussarın sahıbı benım busoruya zor cevap bulursun hoş neyı deyıştirir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar