2.el alıcakmışsınız zaten bütçeniz ne kadar eğer 1500ytl falan varsa kymco agility125 alın derim eğer daha düşükse bütçeniz kanuni hussar derim.
resimdeki keeway çok güzel gözüküo..turuncu siyah olan :rendeer: :queen:
bence güzel makina..konyada yok böle keewaylar..konyada olsa ben bunu da alırdım![]()
![]()
öncelikle selamlar yaklaşık 3 senedir keeway (Matrix 150) kullanıyorum şunu söyleyebilirim eğer imkanın varsa başka modele bak
sebebine gelirsek eğer : ARtık Motomax firması bu modele parça getirmiyor parça sıkıntısı yaşıya bilirsin. diğer tarafına bakarsak eğer tabiri caizse yemeklik yağ koysan bile gidiyor
yakış olarak keeway 10 TL lik benzinle yaklaşık 80-90 Km civarı yol yapıyor şu ana kadar kaza dışında hiç bir problem çıkartmadı bana
bugün itibariyle 23000 Km yapmışım baktımdahussara gelirsek çalıştığım yerde bir arkadaştada hussar var sakin sakin gitmek istersen gayet güzel bi motor
Ama Herşeyden Önce Güvenlik Diyorum Hataya gelmiyor.
Açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür ederimARN ile ilgili ne düşünüyorsunuz peki??
Şöyle çevreme bakıyorum bi çok insanda arn var. ama biri bana ARN nin yedek parçalarının pahalı olduğunu söyledi.. ama pek güvenilir bir kaynak olduğunu sanmıyorum..
Ama sanırım sizin açıklamalarınız doğrultusunda Matrix i eledim.. ARN mi? Husar mı?![]()