Iyi aksamlar, ismim Ercan, kisa bir zamadan beri temelli türkiye döndük, yasim 44.
Almanyada son defa 2005 de motosiklet kullandim, ondan sonra hic zaman bulamadim kullanmaya, is güc bilmem ne.
Genc ken kullandiklarim, Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Ducati, hepsi 900 lük, 1000 ve 1100.
Sehir ici bam bum 180 bidaki lambaya kadar, 230, 250, ...
Buraya gelince ayamiz bahli olmasindiya, araba da yok, dedik bir ufak motosiklet alalim.
Internet ten Mondial 150 z-one sectik, dükkanda üzerine oturunca vaz gectim, boyum 185, kilo 110. üzerinde oturus cok bir tuafti, sol ayakla fites atmasi uzun ve benim icin imkanzisdi, aynalar tek omuzlarimi gözteriyor, ve motosiklet cok cok ufakti benim icin.
Gördük Kanuni 170 N, tipi tam esas supersport bit motosiklete benziyordu, tek yay, fitesler mondiala karsi kisa, spor tip, boyuma göre en uygunu, disk fren arka ön. Superspor larin tek farki, tek 10 beygir olmasi.
Aldik üc aya evel, su anda 700 km yaptik, ilk bakim 500 deydi. Zincir, Civatalar, yag degisim, Bidaki bakim 1500 dediler.
Kanuniye hep iki kisi biniyoruz, ben 110 kg , hanim 65 kg, toplam 175 kg, bu zaten kanuni sayfasinda 20 kg üzerinde, ve ufak bir alisveris yapinca belcantaya koyunca, 5 kg gecmeyince bile fark edidiyor ki, motosiklet diyorki, tamam yetiyor, bir gramm bile daha istemiyorum.
Yoksa, fren güzel, hep ikisini birden cekiyorum, cekis güzel, su anda 6000 devirde 78 vuruyor düz yolda.
Bazilarin bayir asahi 95 görüyorduk, ve baya bir gazda yolu vardi, onu ancak 1000 km gelince ögrencez.
Eksodan güzel bat bat seler geliyor gazi brakinca, gaz verince güzel brum brum ses yapiyor.
Güzel bir motosiklet, hayatta satmam bida, yeni baska alsamda bu duracak, belki bir gün oglum sürer.