Arkadaşlar, forumdaki birçok gönderiyi okudum, inceledim. Ben bu motosikleti daha önce hiç kullanmadım. Zaten bu model Türkiye'de yeni piyasaya sürüldüğü için fazla kullanıcısı da yok. Buna rağmen piyasaya hızlı giriş yaptı. İzlenimlerim:
Görüntü bakımından şahane bir makine.
Fiyatına göre sınıfının en iyisi.
Mükemmel bir tork üretimi var. Yokuş çıkarken bile bir üst vitesi istiyormuş.
Vites aralıkları çok kısa ve kemikli, zamanla yumuşayabilir.
Çin'de üretiliyor ama diğer çinlilere kıyasla daha iyi.
Farklı renk tercihleri var. (Sadece turuncu renk mi var diye merak edenler için)
Piyasaya yeni sürüldüğünden bazı parçaları eksik (arka çanta demiri vs.) ama yakın zamanda temin edileceğinden şüphem yok.
Anlatılanlara göre civataları kalitesizmiş, zinciri sürekli gevşiyormuş; ama civatalara ilaç püskürtüp sıkarsanız sorun hallolur.
Malzeme kalitesi orta düzeydeymiş. Bu arada model 2008'lerden beri üretiliyor, yani oturaklı bir motor.
Bu arada ivmelenmesi çok çok güzel, son hızı 120 km/s dolaylarında. (Rodajda olduğu halde 120 km's, motor açılınca illa ki bu değer yükselir)
100 km'de orlatama 2.8 litre yaktığı söyleniyor.
Titreme konusuna gelince: 70 - 80 km sürate kadar hissetmezsiniz deniliyor, 100 km'den sonra titriyormuş ama o da abartılacak kadar değilmiş.
Tekerlekleri çok kalın olduğundan mükemmele yakın yol tutuşu sağlayabilirsiniz. (kaliteli lastik takarsanız)
Modelde üstten egzantrikli ve balansörlü yeni nesil motor kullanılmış.
Bir de çok titriyor diyen arkadaşlar için: 12,5 hp motor gücüne sahip bir makineden söz ediyoruz, tek silindirli olup da 150 cc'den fazla motara sahip çoğu makine titrer zaten, bu çok doğal.
Genel olarak bu fiyata kaçırılmaması gereken bir araç olduğunu düşünüyorum. (hele ki yeni başlayacak arkadaşlar için..)
Saygılar, Sevgiler...