Bu kadar aceleci olmayin ilk bakimdan sonra devam ederse problemleriniz sikayet edersiniz
Bu arada vallaha RKS titanicin balansoru cikinti yapiyor mu yapmiyor mu bilmiyorum ama bu motor kesinlikle titremiyor en azindan benimki titremiyor![]()
RKS'ninki çıkıntı yapmıyor. Geçen hafta bayide durduğu yerde 6 bin devire kadar çıktım titremedi. Zaten boştayken o devirde titremezse yolda hiç titremez. Lifan emisol de öyle, motor durduğu yerde bile titremiyor. Zaten üzerindeki motor harika... RKS Titanic sınıfının en iyi motoru bence. Hem malzeme kalitesi olarak hem de motor olarak. Malzeme kalitesi tüm modellerden daha iyi. Bu hafta Kanuni'nin S170 modelini de inceledim ve beğenmedim. Fiyatı ucuz ama kaliteli değil. Aynı yerde Puma da vardı, onunla kıyaslaması bile olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
Benim motosiklet seçimimde birinci madde titreşimdir. Eğer titreşim rahatsızlık veriyorsa 1 TL bile olsa almam. Bu öncelikler kişiden kişiye değişebilir tabi ama unutmayın ki titreşim olan motorun diğer kısımları da zamanla bozulmaya, esnemeye ses yapmaya başlar. Öğrenmek için katlanılabilir ama bir süre sonra içinizden binmek gelmez. Geçen gün arkadaşımın CBF150 sini biraz sürdüm ve hayran kaldım. Eğer gerçekten motorları aynıysa Kanuni Leopar alın.
İlk motorun olan Zealsun Z150-19 7 bin devirden sonra titrşim yapmaya başlıyordu. Şimdiki motorum da 7 binden sonra başlıyor ve her ikisinin önünde çıkıntısı var. GT170 vitesteyken hangi devirde rahatsızlık vermeye başlıyor söylebilir misiniz ? Yalnız 3. vitesten öncesine bakmayın.