Eğer başlangıç motoru olarak alınacaksa hiç düşünmeden alınabilir. Kesinlikle verdiğiniz parayı hak edecektir. Ancak tecrübeli bir motor kullanıcısını tatmin etmeyeceği kanısındayım. Balansör olmasına rağmen titreşim mevcut. Fakat, sakin bir kullanıcı iseniz 80 kmye kadar titreşim hissetmezsiniz bu da size rahat sürüş imkanı tanır. Fakat 100 km üzerinde titreşim epey hissediliyor. Bence motorun en başarılı özelliği torku, dik yokuşlarda bile motor hep bir üst vitesi istiyor, hızlanması da çok iyi. Frenleri de oldukça başarılı. Vites geçişleri biraz kemikli olsa da sorunsuz ve alışması kolay. Yakıtın da başarılı olduğunu düşünüyorum. Ben sakin kullanımla 50 tl'lik benzinle 381 km yol yaptım. Ardından depoyu fulledim 73 tl'ye doluyor. Bakalım ne kadar yol yapacak. Yedek parça konusunda bir şey söylemek için erken ancak ben parça bulmanın pek de kolay olmayacağını düşünüyorum. Bu model yeni çıktı, bırakın parçayı piyasada kendisi bile bulunmuyor şu anda. Motoru genel olarak beğeniyorum. Tasarımı çok hoş. Pahalı bir motormuş gibi duruyor ve kelimenin tam manasıyla bir motosiklete benziyor. Kalın lastikleri de ona ayrı bir hava katıyor. Sesi cılız değil, düşük devirlerde gazlandığında hoş bir gürleme sesi geliyor. Üzerinde gezmek gerçekten keyifli ancak motorun malzeme kalitesi de ortada maalesef. Titreşim nedeniyle civatalar yerinde durmuyor. Kaliper civatasının fırlamasından başka ( Hayati tehlike arz eden bir durum yaşadım) bugün de şasenin ayaklığa bağlı yerini tutan civata da düşmüş. Her gün somun ve civataları kontrol etmek gerekiyor. Bence en doğrusu motordaki tüm somun ve civataları ( hatta kalitelisiyle değiştirerek) söküp ilaçla yeniden sıkmak. Bir diğer mesele de zincir meselesi. 1 Haftada 4 kere gerdirdikten sonra arka teker somunun arasına pul taktırıp bir daha sıktırdım daha dayanıklı oldu ama bugün kontrol ettim yine az da olsa gevşemiş, gaz kesince zincir, altındaki plastik parçaya vurup ses yapıyor. Şunu net söyleyebilirim ki motor çabuk döküleceğe benziyor ancak tekrar altını çiziyorum bu motor parasının motoru, ödediğiniz ücretin hakkını da sonuna kadar veriyor. Bence başlangıç motoru olarak tercih edilmeli, 1-2 sezon kullanılmalı ve bir motorseverin yaşayabileceği olumlu/ olumsuz şeyler bu motor ile yaşanmalı ardından da daha büyük hacimli ve kaliteli bir motora geçilmeli.