alan arkadaslar bi video falan cekseler hiç fena olmıycak ben dahil birçok kişinin beklediginden eminim.
arkadaşlar ben aldım bu motordan yarın elimde olacak inşallah ben artık - lerinş + larını yazarım
Benimde elime motor dün geçti. Görsellik olarak çok güzel hem motorda kaba duruyo benim boyum 190 motor tam oturuyo. Dün 80 km de 13 tl yaktı hem motor yeni açılınca düşeceğini tahmin ediyorum. Fakat yalan söylemeye gerek yok motorda titreme var ama abartılı değil süren adam değil ama arkadaki adam titremeyi daha iyi hissediyor fakat motor yeni zamanla geçermi çoğalırmı bilmiyorum. Çok seri motor torkuda yüksek tavsiye ederim...
hocam 80kmde 13litre..rodaj dönemi bile olsa cok değilmi?eminmisin?benim araba okadar yakmıyor
bende bi an kaldim ama sonra anladımbiz bi anlık yazılan tl yi lt olarak algıladık
13 Türk Lirası yakmış
![]()
Oluyor böyle ara sıra bende çadır diyince biriDD hahaha haklısın
![]()
Öncelikle Merhaba bu motor çok hoşuma gitti fiyat bakımından olsun tip bakımından olsun ama kafamda bir kaç soru işareti var .
1. yakıt konusu
2. uzun yola gidile bilir mi ? (100 km mesala yorar mı beni titreme falan yapar mı yolda veya harangi bir arıza çıkarır mı ?)
bu 2 soru kafama takılıyor var mı sorularımı cevaplıyacak abiler şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca sıralamamda 1. sırada GT 170 varken neden gidip almadıysam şu anda da arora 1. sıradayken o yüzden gidip almıyorum! Bunu da bilin lütfen. Yani motorun kullanıcıları izlenimlerini henüz net bir şekilde paylaşmadılar çünkü! Rodaj dönemini atlattıktan sonra izlenimleri iyi olduğu zaman zaten gözüm kapalı gidip bu ürünü alacağım!!! Servisinin bana yakın olma avantajı buna yeter bile! Ancak tutupta benim ihtiyaçlarımı karşılamayacak düzeydeyse kusura bakma ama 3 bin tl de olsa verip almam! Şu anda işte tamamen bunun için bekliyorum!
Ben kendime bu ürünü almak için bahane üretmeye çalışırken birileri beni diğer markaların görevlisi/çalışanı ilan etti ya helal vallahi!!
Arkadaşlar Allah'ın izniyle bu gün motorumu alıyorum. sabahtan plaka işlemlerini hallettik öğleden sonrada elimde olacaktır. Eski bir CBF150 kullanıcısı olarak bu motor hem fiyat olarak hemde performans olarak güzel olacağını düşünüyorum. daha doğrusu araştırmalarım ve aldığım yorumlar hep bu yöndeydi. inşallah pazartesi sizlerle hem fotoğrafları hemde yorumlarımı paylaşacağım.
Arkadaşlar Motora ait fotoğrafları ekleyemiyorum çünkü nereden ekleneceğini bulamadım. nasıl yapılacağına ait yol gösterirseniz onları da eklerim.
Daha sadece 30 km yaptığım için çok fazla yorum yapmak yanlış olacaktır. ilk izlenimlerim kesinlikle çok iyi. yorumlarda belirtildiği gibi bariz bir tireme yok sadece standart motorun titremesi var. bozuk yollarda süspansiyon gayet güzel. sadece yan yatırma ayaklığı hoşuma gitmedi bana hiç güven vermedi. her an kapanacak gibi duruyor. daha detaylı deneyimlerimi ileri ki günlerde paylaşmak istiyorum. malum daha 30km. yol yaptım.
Arkadaşlar Motora ait fotoğrafları ekleyemiyorum çünkü nereden ekleneceğini bulamadım. nasıl yapılacağına ait yol gösterirseniz onları da eklerim.
Daha sadece 30 km yaptığım için çok fazla yorum yapmak yanlış olacaktır. ilk izlenimlerim kesinlikle çok iyi. yorumlarda belirtildiği gibi bariz bir tireme yok sadece standart motorun titremesi var. bozuk yollarda süspansiyon gayet güzel. sadece yan yatırma ayaklığı hoşuma gitmedi bana hiç güven vermedi. her an kapanacak gibi duruyor. daha detaylı deneyimlerimi ileri ki günlerde paylaşmak istiyorum. malum daha 30km. yol yaptım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
h.dural kardeş motorun siyahını aldım. fotoğraf ekleme konusunda yardımcı olursanız fotolarıda ekleyeceğim.