kim ne derse desin 3 milyara 170 cc motor bide 0 her turlu alınır garantisi bitmedednde satılır okadar basıt param olsa belki alırdımmmm ama tipi hosuma gitmedi eski tırt bı tıpı var
kim ne derse desin 3 milyara 170 cc motor bide 0 her turlu alınır garantisi bitmedednde satılır okadar basıt param olsa belki alırdımmmm ama tipi hosuma gitmedi eski tırt bı tıpı var
senin kullandıgın motorların cogu parcaları zaten ortak üretim atıyorum. mondialdekinin uag nin parcalarının uyması gibiKanunin yedek parçalarının çok pahalı olduğunu düşünmüyorum. Zamanında vites göstergem kırılmıştı. 50 tl 'ye internetten sipariş verdim.Servise taktırdım. Her yerde parçaları bulunur.
Arkadaşlar kanuni motorlarında en küçük bir sıkıntı yaşadığınızda doğrudan iletişime geçilip sorununuz hallediliyor.Bilmiyorum başka firmaları ama müşteri memnuniyetine son derece önem veriyorlar. Benim motor öyle üst segment bir model olmamasına rağmen 2 yıl boyunca rutin servis kontrollerinden başka servise gitmedim.
arkadaşlar bu modelin siyahına sahip bir bayii bilen duyan var mıdır?
3 milyar para verip hala ama hala 2 beygirin peşine düşen,bunun hesabını yapan,hala bu motorun hız konusunda tartışmalara giren arkadaşlara gerçekten gülüyorum...Bu modeli tuttum.3 milyar para verip böyle görünümlü bir motor varmı Türkiye de ?
hocam eyvallah.kağıthanede kayalarda da varmış haftaya gidip bi görmeyi planlıyorumMotoREF diye bir bayi var bağcılar'da... benim fotoları orda çektim işte... Yol tarifi verebilir hatta bende yanında gelebilirim![]()
hocam eyvallah.kağıthanede kayalarda da varmış haftaya gidip bi görmeyi planlıyorum
birkac resimde senden alalım mümkünse video lütfen
Sıralamanda Arora 1. sırada ise onu alırsın. Bu kadar çok açıklama verdiğinde kafada şu sou işareti de doğuyor. Rakip firmalarda aktif görev yapıp diğer bir modelin trend yaptığını görğnce karalama faliyetleri. Görünen o ki bu yıl mondial ve Kubadan çok Kanuni modelleri konuşuluyor. Bu da bazı kesimleri rahatsız etmiş ki bu kada geniş ısrarlı açıklamalarda bulunuyorlar. Teknik özelliklerin değişimi nasıl oluyor güven sarsıyor? Adamlar bellik ki seri üretimi yeni yapmışlar ve seri üretimdeki bir ürünün testi ile teknik bilgileri güncellemişler. Kullanıcıya doğru bilgi verildiğinde neden güven sarsılsın? Aroranın üzerinde Japan tekhnology yazıyormuş... Kanuninin karburatöründe de o yazılı. Aküsü de Yuasa... Geçenlerde arkadaşımda Ronny vardı oradan. Bakmıştım. Nese konu GT170 mi , arora mı? Sizin için 1. sırada hangisi varsa onu alın ama çıkıp her seferinde aman GT170 almayın denilince aklımıza acaba birileri diğer rakiplerin aktif çalışanı mı?