Arkadaşlar baya uzun zamandır araştırıyorum, dun gece kafam karıştı diye yazmıştım. Sonra tekrar tekrar düşündüm, aslında bu fiyata ne bekliyoruzki. Hatta aynı fiyat diger modellerden avantajlı gibi duruyor. Mesela teknik olararak cbf 150 ile aynı gibi hatta ona göre artıları bile var. Mesela gt 170 de arka firen disk, cbf de tambur. Beygir gucu olarak (eger bu 12 beygirse) ikiside aynı. Cbf nin fiyatı 4890 tl, bu 3140 tl. Sanırım honda ismini satıyor birazda. Belki mondial mcx maksimum hızda gt 170 den bi 10 km kadar daha hızlıdır, kaldıki bu motorun maksimum süratini henuz bilmiyoruz. Benim kişisel görüşüm 120 km hızı rahat gecebilecegi yönünde. Lastik ebatları olarak mcx den daha kalın, ben buradan şunu çıkarıyorum eger güç olarak mcx den daha gücsüz olasaydı bukadar kalın lastik konulmazdı bu motora çünkü geniş lastik demek daha fazla sürtünme ve dolayısıyla motora daha fazla yük binmesi demek. Ve guvenlik açısından da geniş lastik herzaman avantajlıdır. Yakıt tüketimi mcx e ve cbf ye oranla fazla olabilir tahminen, çünkü silindir çapı ve lastik ebatları ikisindende geniş. Malzeme kaliteside fena değil ben canlısını inceledim çalıştırdılar, motor sesi bence gayet iyi. Sadece kullanmadım. Kardeşimde KTM 200 Duke var. 200 cc 25 bg su soğutmalı komple dijital gösterge, yol bilgisayarı falan var. Onunla maksimum 137 km sürati gördüm bence en fazla yapacagıda 145 km dir. Fakat onunda fiyatı 5000-5500 euro civarında. Kısacası 3140 tl fiyata bu motor muadillerine göre eksiksiz. Ben tekrar almaya karar verdim, bi terslik olmazsa haftaya almayı düşünüyorum. Kullandığımda buraya tekrar görüşlerimi yazarım.