ya destro da 20 bg ama alet 110 u zor görüo herşey beygirde bitmio malesef![]()
yok canım ya. 250lilik degil mi destro ? 110u zor gormesı degıl 110 sankı 50ymıs gıbı gormesı lazım bence.. 20 beygir..
ya destro da 20 bg ama alet 110 u zor görüo herşey beygirde bitmio malesef![]()
O çıkkıntı olan şey balansör mü :queen:
Sitesinde turuncu ve siyah renk olduğu yazıyor bayilere gelsede bir yakından baksak hem 15 hp Tvs Apaçiyide tokatlar :queen:
Arka frende disk :cherry:
geliş tarihi çok geç bide bu gt 200 r sitede değiştirmişler gt 200r da gt 170 r olmuş oda 170 cc lik makineyle gelcek bide şu tork fln belirtilseydı neden bu kadar geç getiriolar şu motorları yaa
Motosiklet hakkında bildiğimiz 170cc ve 15 beygir olduğu.Diğer bütün soruları kullanıcılar çıkana kadar öğrenemiyeceğiz gibi.Kapalı kutu yani.Fakat tahmin yürütmek gerekirse uzun yolda maksimum 110-120km hızla seyir edilebilir.Uzun yola tabiki gider hemen hemen bütün motosikletler gibi.Önemli olan senin uzun yoldan kastın ne kadarlık mesafeler.Titreşim sorunu olmazsa uzun yolda da fazla zorluk çekileceğini sanmıyorum.Arkadaslar ilk motor olarak bu motoru veya gv modelini almayi planliyorum fakat motor performansi hakkinda bi fikir yurutemiyorum. Kagit uzerinde rahat cikabilecegi hiz nedir. Uzun yol yapilabilir mi. Uzun yol maksimum kac km gidilebilir gibi konular hakkinda yorumlariniz varsa paylasabilirseniz sevinirim.
motor tecrubem olmadigindan bu konular hakkinda tahmin yapamiyorum.
Motosiklet hakkında bildiğimiz 170cc ve 15 beygir olduğu.Diğer bütün soruları kullanıcılar çıkana kadar öğrenemiyeceğiz gibi.Kapalı kutu yani.Fakat tahmin yürütmek gerekirse uzun yolda maksimum 110-120km hızla seyir edilebilir.Uzun yola tabiki gider hemen hemen bütün motosikletler gibi.Önemli olan senin uzun yoldan kastın ne kadarlık mesafeler.Titreşim sorunu olmazsa uzun yolda da fazla zorluk çekileceğini sanmıyorum.
15beygirse bu GT170, rahatlıkla 135-140ı gorebılecegını dusunuyorum
15beygirse bu GT170, rahatlıkla 135-140ı gorebılecegını dusunuyorum
15 bg se 130 lar yalan bence hyo gtr250 ler o cc de 135-140 ı idealde görürken bu motor için benim tahminim 100-110 olur zorlasan belki130 lar anca oda ki piyasada titanic 200 gibi bir alet 135-140 ları redlineda görüo (görmeside mümkün ama motorda bariz bir teknolojik gelişme olmalı)
Ben Mondialin Drift modelinden yola cıkarak yazdım. Drift 13 beygirle 130 redline yapıyor 120yi de 9-10bin devir diye biliyorum. Eğer GT170 15beygirse, hertürlü Drift'in performansının ustune cıkacaktır. tekrar soyluyorum rahatlıkla 130-140 yapabılıcektır bu motosıklet normal sartlarda.
bi daka bi dka. gt 250r 135-140 idealde mi görüyor diyosunuz? ınsallah elınız kaymıstır veya tam bılgı sahıbı degılsınız sanırım. 250cc bı makına 130-140 cok az degıl mı mantık olarak bıle. videoları heryerde var izlemenizi tavsiye ederim.
burada 170yi geçiyor Hyo gt250R
http://www.youtube.com/watch?v=KRN4X-GmyQs
Driftse 170kilo gibi bir yukle, 110 yapıyor redline girmeden ki gitse gider motor yemiyor o yükü. normal bence yememesi 170kiloyla.
http://www.youtube.com/watch?v=hjjw5TaeOg0
bu gt 170 gerçekten 15 hp ve torku da iyiyse cok guzel motor olur fakat torku az da olabilir deniyor gerçekten 15 hp se 140 gorur belkı zorlarsan 145 fln
bu çinli motorları apaçi zihniyeti ile hız yapıcam filan diye zorlarsan sürekli
1 haftada dörde bölersin motoru..
bu motosikletle öyle bişi filan yapılmaz..
eger hız istiyorum filan diyorsan cbr 250 alırsın ikinci 7 8 bine
140 onunla dene..