Phantom nasıl bir motordur 100 km hızı geçmiyor![]()
amacın hız yapmaksa neden düşük cc bi motora bakıyosun?
Phantom nasıl bir motordur 100 km hızı geçmiyor![]()
amacın hız yapmaksa neden düşük cc bi motora bakıyosun?
açıkçası bende honda cb 125 de düşündüm almayı parayı bile denkleştirdim onun için honda sonuçta ne kadar sıkıntılı olabilir ki ama internetteki bazı yorumları okuyunca açıkçası bir hondadan bu kadar fazla kötü yorum aldığını ilk defa gördüm sahibindende 3000 lerde 4000 lerde satılan birsürü olduğunuda görünce o an soğudum bu tabiki benim düşüncem ki belki ayni fiyasko bu motorda da olucak ama beklicem bir iki arkadaş satın alıp yorumlarını yazarsa en azından aklımızda bişeyler belircek ona göre karar vercez yoksa rks titanic 150 almayı planlıorum ki şu aralar rks de yeni yıl indirimi varmış 500-1000 tl arası (modele göre) bayiden daha bugün bilgi aldımBen motoru kısmetse alacağım fakat,ilk Kanuni deneyimim olacak.Açıkcası güvenemiyorum..Şimdi ben haftasonları vs 100-150 km durmadan gideceğim mesela geziye beni yolda bırakırmı,zırt pırt sorun yaparmı bilmiyorum..arkadaşlar honda cb 125 mi kanuni gt 170 mi kararsınızım açıkcası?
yeni yıl indirimi umarım türkiye çapındadır..yoksa bende rks yönelebilirim..açıkçası bende honda cb 125 de düşündüm almayı parayı bile denkleştirdim onun için honda sonuçta ne kadar sıkıntılı olabilir ki ama internetteki bazı yorumları okuyunca açıkçası bir hondadan bu kadar fazla kötü yorum aldığını ilk defa gördüm sahibindende 3000 lerde 4000 lerde satılan birsürü olduğunuda görünce o an soğudum bu tabiki benim düşüncem ki belki ayni fiyasko bu motorda da olucak ama beklicem bir iki arkadaş satın alıp yorumlarını yazarsa en azından aklımızda bişeyler belircek ona göre karar vercez yoksa rks titanic 150 almayı planlıorum ki şu aralar rks de yeni yıl indirimi varmış 500-1000 tl arası (modele göre) bayiden daha bugün bilgi aldım
açıkçası bende honda cb 125 de düşündüm almayı parayı bile denkleştirdim onun için honda sonuçta ne kadar sıkıntılı olabilir ki ama internetteki bazı yorumları okuyunca açıkçası bir hondadan bu kadar fazla kötü yorum aldığını ilk defa gördüm sahibindende 3000 lerde 4000 lerde satılan birsürü olduğunuda görünce o an soğudum bu tabiki benim düşüncem ki belki ayni fiyasko bu motorda da olucak ama beklicem bir iki arkadaş satın alıp yorumlarını yazarsa en azından aklımızda bişeyler belircek ona göre karar vercez yoksa rks titanic 150 almayı planlıorum ki şu aralar rks de yeni yıl indirimi varmış 500-1000 tl arası (modele göre) bayiden daha bugün bilgi aldım
yaklaşık 6 aydır cb kullanan birisi olarak size objektif bi yardımım dokunsun istiyorum izin verirseniz.kararsız kaldık dediğiniz için..
eğer ki sehir içinde ya da kırsalda fazla sürat yapmadan sakin sakin keyfine varacak bi anlayış ile kullanacak olursanız (en fazla 90, zorla 100km gider) cb alın hiç şikayetiniz olmaz. bakımdan bakıma servise uğrarsınız. aktısı koktusu olmaz evelallah. malzeme kalitesi benzerlerine göre güzel, sonra yakışıklı.
ama ben kuryeyim şöyle asılırım, böyle yüklenirim ya da şehir dışı yolculuklarında, otoyollarda çok zaman geçirme hesabım var diyorsanız o zaman uzak durun cb'den üzer.
yeni yıl indirimi umarım türkiye çapındadır..yoksa bende rks yönelebilirim..
estafurullah ne demek sözümüz olmazdostum tabiki ben kullanmadım kullanıcısı sensin benim senin lafının üstüne laf söylemek gibi bir mahretim olamaz sonuçta söylesemde doğru olmaz zaten (benim duyduklarım süspansyonun beğenilmediği ve pek kondorlu olmadığı)ama işte düşüncemiz seninde bahseetiğin üzere sakin kullanalım istiyoruz ama arada küçük uzun mesafeli geziler ve birazda otoban performansı istemek söz konusu hani hoş kanuniyide bilmiyoruz ama kağıt üstünde daha iyi gözüküyor buda bizim umudumuz fiyatında benzer olması gözleri kanuniye çeviriyor he bide kanuni daha yakışıklı gözüküyor![]()
Arkadaşlar aldığım son duyumlara göre Kanuni geçen sene çıkardığı modellerden beklediğini alamamış.Phantom olsun, terry olsun, istenilen satışı yapamadığı için dışarda çok tutulan bu modelleri getirmeyi uygun görmüşler.
Amaçları pazar paylarını genişletip, hasılatlarını artırmakmış.
Yani bir nevi sürümden kazanmak için fiyatlarla pek oynamayı düşünmüyorlar.Kalitesi yönünden ise dışardaki eski xstreet neyse bu da aynı kalitede olacakmış.Zaten üretimden kalkan bir araç, oldukça düşük fiyatlara kapatmışlardır.
velhasıl kelam bu model tutacak görünüyor.
İnş. iyi olur da hesaplıca tertemiz yenileriz motorları.Kaliteli olsun, az yaksın rengine bile razıyım.Yalnız rks titanicler tutmadı.İthal eden firma dahi itiraf etti.Umarım dediğin gibi olur ve Kanuni şaşırtır..rcs titanic 150 ile kanuni arasında gidip geliyorum..kanuni çok yakışıklı gerçekten inş kanuni olur..
Phantomdan daha kalitesiz olamaz lastikleri bile aynı marka model, ayrıca GT170'de üstten egzantrikli bir motor var. Phantomu aynı fiyattan satmaya devam edecekler yada komple kaldıracaklar şimdi onu 3500 lira yapsalar komik olur aslında o motorun fiyatı zamanında 3500 lira olmalıydı ama para tatlı tabi kanuniye :cherry: ha bu arada iki motorun da lastikleri ben yüzde 100 naylonum diye bağırıyor.
Siz bir firmada kalite kontrol görevlisi falanmısınız ? nerden anlıyosunuz motorun kalitesini ? hele sadece resimlerine bakarak. Bana da honda kaliteli gelmiyor öyleyse.Arkadaşlar motoru inceliyorum da motor bana kalitel gelmiyor..tamam tipi falan fena değil ama malzemesi belliki 3.sınıf..
YBR kadar sorunsuz, az yakan, piyasası belli, aldığın verdiğin belli bir motor olmadıktan sonra 2-3 beygir fazla olsa ne yazar.
Ben net 15 beygir olacağına da inanmadığım gibi kalite olarak hiç güvenemiyorum.
Fiyat olarakta riske girilebilicek bir fiyatı yok gibi.
Kağıt üzerinde cc si şu beygiri şu yazmakla olmuyor kanuni
Banada inandıcı gelmiyor 15 bg meselesi bekleyip gormekte fayda var,rks 150 de fena değilmiş oda hoşuma gitti aradaki 3bg insanın aklını çelmeye yetiyor![]()
Evet..kaliteden çok güzel anlarım..Siz bir firmada kalite kontrol görevlisi falanmısınız ? nerden anlıyosunuz motorun kalitesini ? hele sadece resimlerine bakarak. Bana da honda kaliteli gelmiyor öyleyse.
Evet..kaliteden çok güzel anlarım..