Kanuni Kanuni Gt 170 (Yeni Model)

Bu modele göre GT 170 R daha iyi ve tercihim GT 170 R olacak.
Arora konusuna gelince herkes çin malı diyor.Tek farkı biraz Hp farkı ve 30 CC üstünlüğü + dan dijital göstergesi var gerisi aynı.Fakat kanunu mi arora mı dediğinizde kanuni markası hem daha üstün hemde bayiisi aroraya göre çok daha fazla.

Hala motoru alabilen olmadımı arkadaşlar? İlk motorumu alacağım bunu kestirdim gibi gözüme... Titreme konusu ve 120 - 130 km hıza çıktığını bilsem hemen alıcam :) Konuyu takibe aldım :)

7000 bin devirde ulasiyor 15,10 bg guce

Merak ettigim 9000 devirdede veriyormu bu 15.10 bg gucu malum 7000 devirden sonra 9000 devirde ne oluyor :queen:

Hala motoru alabilen olmadımı arkadaşlar? İlk motorumu alacağım bunu kestirdim gibi gözüme... Titreme konusu ve 120 - 130 km hıza çıktığını bilsem hemen alıcam :) Konuyu takibe aldım :)

titremeyi bilmem ama olmaz diye düsünüyorum cunki balansör war yani fotoğraflarda öyle görünüyor 120 130 meselesine gelicek olursa mondial driftle üzerine kapanınca bu gün düz yolda 120 gördüm gt 170 de gerçekten 15 hp ise 120 130 görür die düşünüyorum tabi almadan bilemeyiz

Motor bazı bayilere gelmiş,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-yeni-model-gt170-gelmistir-122957675/detay

Siyahı gelecekmiş sanırım.Buna ankarada bir bayii de bindim.sanırım aynısıydı..ama Kuba yazısı vardı.bende anlamadım

ARKADAŞLAR BAYİYİ ARADIM SİYAH RENGİ DE DAHİL ELİMİZDE VAR DEDİLER BEN MONDİAL MCX ALAÇAKTIM BU MOTORU GÖRÜNCE AŞIK OLDUM
DAHA KASLI LASTİKLER DAHA KALIN AZDA OLSA MOTORU DAHA BÜYÜK FİYAT MCX LE AYNI SİYAH RENGİ OLMASI ÇOK İYİ OLDU
KAYIN BİRADERİMİN MCX İLE DÜZ YOLDA KENDİSİ 198 BOY 115 KİLO NAVİGASYON LA ÖLÇTÜK SON HIZI 133 KM YAPTI MOTOR DAHA 2200 DE BU ZAMANLA DAHADA ACILIR AMA GT170 ONDAN AŞAĞIYA KALACAĞINI SANMAM

ARKADAŞLAR BAYİYİ ARADIM SİYAH RENGİ DE DAHİL ELİMİZDE VAR DEDİLER BEN MONDİAL MCX ALAÇAKTIM BU MOTORU GÖRÜNCE AŞIK OLDUM
DAHA KASLI LASTİKLER DAHA KALIN AZDA OLSA MOTORU DAHA BÜYÜK FİYAT MCX LE AYNI SİYAH RENGİ OLMASI ÇOK İYİ OLDU
KAYIN BİRADERİMİN MCX İLE DÜZ YOLDA KENDİSİ 198 BOY 115 KİLO NAVİGASYON LA ÖLÇTÜK SON HIZI 133 KM YAPTI MOTOR DAHA 2200 DE BU ZAMANLA DAHADA ACILIR AMA GT170 ONDAN AŞAĞIYA KALACAĞINI SANMAM

Ilanlara pek bakmayin siz bizimkiside ilana resim koymus turuncu olanindan gecen bakmaya gittim yeni modellerin hic biri yoktu

7000 bin devirde ulasiyor 15,10 bg guce

Merak ettigim 9000 devirdede veriyormu bu 15.10 bg gucu malum 7000 devirden sonra 9000 devirde ne oluyor :queen:

kagıt üstündeki verilere bakmayın, motosikletin üzerine bindiğinizde neyse odur
kanuniye bakma sen 20 hp de yazar. neye dayanarak yazar onu da anlamam ya neyse :D

Az önce bayiden çıktım gelmiş buraya da ve siyah vardı elinde 3 tane sipariş ettim 1 tane geldi dedi... Ben motoru buraya almadan sipariş üzerinden müşteriden para almam diyor :) ve elinde ki de satilmamis henüz :) resimlerini çektim en azından siyahi nasil oluyor diye merak edenler akşamı bekleyecek ama ışteyim ve bilgisayara ancak akşam ulasabilirim şimdi cepten ancak bu kadar bilgi verebiliyorum...

ben tesadüfen yolda gördüm alan arkadaş park ediyordu biraz incelememe izin verdi sağolsun çok hoşuma gitdi bu motoru görmeden önce ne yalan söyleyeyim hayallerimi mondial mcx süslüyordu ama onun siyah rengi çok cılız duruyordu kırmızı rengi güzel duruyordu ben siyah tutkunu birisi olduğumdan birde bunun lastikleri arka 130/70.17 ön 110/70.17 olması bambaşka durmasını sağlıyor yolda ybr yanında bisiklet gibi duruyor park etdiği yerde ybr 125 var insanın ona bakası bile gelmiyor
kağıthane sanayi mahallesindeki bayiyi aradım elimde siyah var dedi
durumumu ayarladıktan sonra almak için sabırsızlanıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

titremeyi bilmem ama olmaz diye düsünüyorum cunki balansör war yani fotoğraflarda öyle görünüyor 120 130 meselesine gelicek olursa mondial driftle üzerine kapanınca bu gün düz yolda 120 gördüm gt 170 de gerçekten 15 hp ise 120 130 görür die düşünüyorum tabi almadan bilemeyiz

bence bunlardan bukadar hız beklememek gerekir yapmaz demiyorum ama gaza asılıyoruz bu hıza ulaşması icin yatıyoruz kalkıyoruz motordan çok biz çabalıyoruz:cherry: bana 110 yapsın yeter önemli olan torku iki kişi giderken dağ yollarında bayırın ortasında bayılmasın
çünki böyle biryerde vites küçültmek çok tehlikeli oluyor kafa kaldırıyor gecen yaz enaz 5 defa yanyatma yaşadım bunun torku iyi gibi geldi bana

Arkadaşlar gördüğünüz yerde bir videosunu falan çekin.Atın burda canlı bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar