- Konu Yazar
Ehüe emniyet şeridi mi
Öyle bir şerit mi var 
Maksimum gücü 7500 Rpm de zaten. Her devirde maksimum gücü veremiyeceğine göre, 9000 devirde de güç bi miktar düşecek demektir.
7500rpm harici hiçbir devirde maksimum, en uç noktadaki gücü alamazsın. Ben böyle biliyorum, yanlışsam düzeltin:silent:
Kanuninin bu modelide bana göre fıs çıktı. Arora ar 180 nin gt 170 e göre albenisi çok.

İkisinin arasında 3 fark var;
1-) Far kısmı. Yani R de öne sadece bi kafa takılmış.
2-) Fiyat GT 170: 3.139 TL. - - - - - GT 170R: 3.568 TL.
3-) Bu fark ta biraz 1. seçenekteki fark için bence 430 TL (pardon 429 TL) fazladan vermeye gerek olmadığı için bu fiyat farkına tepki olarak bulduğum alakasız bir fark. O da şu ki seteden özelliklerini karşılaştırdığımda kendi kendime "Aynı özellikler. Ağırlığa kadar ölçüleri falan hepsi aynı. Sanki birinden kopyala yapıp diğerine yapıştırmışlar." dedim. Ama kopyala yapıştır yapmadıklarını şurdan anladım;
GT 170: Yakıt Tankı: 17,5 lt - - - - - GT 170R: Yakıt Tankı: 17.5 lt
Bu farkta bana kopyala yapıştır yapmadıklarını gösterdi.(3. maddedeki farkı farketmemiş olabilirsiniz. GT 170 de küsürat ayracı olarak "," [virgül] kullanılmış , GT 170R da "." [nokta] kullanılmış. Kopyala yapıştır yapsalardı ikiside aynı olurdu
)
Aralarındaki farklar bu kadar! Bence 1. maddedeki fark için 2. maddedeki farkı vermenin gereği yok. Kişisel fikrimdir...