süspansiyon boşluğu değil, normalde değil

amortisörü salıncak tutuculara bağlayan 4 adet vida var somunlarıda dandik olduğu için tam sıkılmıyor, asıl sorun o vidaların yuvaları biraz büyük geldiği için aşşağı yukarı oynama yapıyor bunun çözümü o vidaları bir numara büyüyü ile değiştirip fiber somunla iyice sıkmak ama çok iyi sıkacaksın yoksa yine oynar.. ben bunun çözümü için cok uğraşdım tamirciler burclardan dedi ama burclar sağlammış en son kendim fark ettim ve halleddim

böyle binersen zincir çok ses yapar çok çabuk gevşer ve sert bir çukura girdiğinde o vidalari boşluk olduğu için kesebilir.. bende vidayı kesti motor beli kırılmış at gibi oldu, arka teker akü kutusuna dayandı allahdan hızım düşükdü

bunlara dikkat et küçük detaylar ama büyük sorunlar çıkartıyor.. yukarda söylediğim gibi 200 kmlik yol sonunda şehir içine girdim hızim düşük iken arka kaliper yerinden çıkarak janta dolandı (arka kaliperi tutan vidaların yuvası çok kısa gevşeyebiliyormuş) 5 dakika önce olsaydı hızım 90 dı düşünemiyorum bile.. ben manisa Turgutlu'dayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:44 ----------
ben motoru kötülesemde sorunları halleddim şimdi memnunum.. sorunlar hep montajdan kaynaklı. 30 bin km yaptım 2 kere yolda kaldım 1. vida kesildiği için 2. karbüratör şamantırası takılı kaldığı içindi ikisinde de eve yakındım aslında yolda kalmakda sayılmaz.