Kanuni Elite Cup 100 Devir Kesici&Performans Egsoz

Selamun aleykum arkadaşlar yaşım 15 lise 1 e gidiyorum foruma yeni kayıt oldum ve kanuni elite 100 cup motorum var. Son günlerde kafama şu sorular takılıyor motoruma tofaşlardaki gibi devir kesici takmak istiyorum sanayi gibi bi yerde bu takılırmı veya cup motora uyarmı pek bi bilgim yok o yüzden konu açıyım dedim vu tu tu sesini çıkarmasını istiyorum.

Motoruma kesici + performans egsoz takmak istiyorum ama kafamda şu sorularda var motorumun çekişini hızının düşmemesini ve yakıtın artmamasını istiyorum.Önerileriniz neler takıcağım performans egsoz sadece kesicinin sesinin duyulması için olacak önerilerinizi ve yorumlarınızı esirgemeyin abiler :wiinkk:

bir tane canavar alıcaksın egzozu kesiceksin sonra egzozun alt tarafına 4-5 tane 9 numara uçlu matkapla delik atıcaksın bir benzinin içine biraz tiner biraz da madeni yağ kat

Kardeş şimdi sen buraya yazmışsın ama kesin cevaplar alacağını sanma.

Burası ehliyeti korumayı ve senin canını senden çok düşünen insanlarla dolu.

15 yaşında motor sürerek büyük hata yapmışsın, bizden hatana tavsiye bekleme.

Büyük ihtimal bizi dinlemeyeceksin, anca polis motorunu bağladığı ve okkalı bir cezayı geçirdiğinde hatanın farkına varırsın.

Bize ehliyetini gösterdiğin vakit biz de sana önerilerimizi sunarız :)

Bende düşmüştüm bu durumlara :mrgreen: Performans egzozda taksan,egzozu bosalttırsanda yakıtı her türlü artıcak emin olabilirsin :mrgreen: Kesici konsuna gelince denemene pek değmez sadece kulakların çınlar :mrgreen:

İzmir İl Temsilcisi
eger ehliyetsiz bir biçimde bir insana çarpıp onun yaralanmasına vesile olursan çok büyük para cezası ve hapise girmeye kadar yolu var.

Bence iyi düşün derim.

Ayrıca kesici takılcagını sanmıyorum fakat sanayide yapabilirlermi bilmiyorum.

enjekssiyon sistemi yada motorunun kesiciyi algılayacak bir beyni yok fakat karbüratörle oynayıp birşeyler ekleyip belki yaparlar.

Motorun tek silindir. tek silindir bir motordan 4 silindir sesi alamazsın pancar motoru gibi pat pat pat pat ses çıkacak.

Bu seste hiç ilgi çekici degil biliyosun.

Senden ricam sadece kaskını tak ve aynalarını sökme :) aynalar hayatını kurtarabilir hatalı sollama yapmanı engeller.

kask ise yaşamanı ve seni seven aileni üzmemeni saglar.

hatta sakat kalma riskin bile var şimdi bunları hiçe sayarak riske girmeye degmez.

kask ayna ve dizlik korumlarını takmanı öneririm. eger takıyorsan ne mutlu tabi.

dogru yoldasın kardeşim bu yolda seni yürekten destekliyorum eksozu aç yoksa motor gitmez.

dogru yoldasın kardeşim bu yolda seni yürekten destekliyorum eksozu aç yoksa motor gitmez.

Katılıyorum egzozu açılmamış motor makyajsız hadise ye benzer dimi kardeş :p

Senin egzoz açıkmı, açıksa kaç hp aldın? Benim aletinkini açmayı düşünüyorum gitmiyor da, 20-30 hp verirse çok iyi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar